Kuka on bändin a) “jaan evääni”- sovintoismo b)giltsien kikatuttaja c)mylläri d)alkoholin renki e) Tauno Palo AATW: General de la Croix de Castries

a) Kaikki b) Janne c) Marko – mylly Slumgudgeonin keikkabussin ikkunassa d) Ei Marko e) Janne, ehdottomasti

Olitte muuten paras yhtye Nosturissa, sanokoot mulkut mitä sanovat. Voimahuonetta jäin kaipaamaan, joten Turussa sitten?

Kiitos, puhuvista mulkuista viis. Toiveesi Voimiksesta saattaa hyvinkin toteutua Turussa. Pitäis vaan treenata se jossain vaiheessa.

Etelä-Saimaassa oli mielenkiintoinen ja ansiokas reportaasi ns. LPR-scenestä. Tosin heräsi kysymys, miksei esillä ollut loistavaa, edesmennyttä Barflyä tai lpr-johdannaista Echo Is Your Lovea? Vai onko tarkoitus kuvata tietyn kaveriporukan musiikillisia seikkailuja tuon ” LPR-skene” -viitteen alla? Kulkuri

Ilmeisesti toimittaja oli halunnut rajata jutun aktiivisesti toimivien ja levyttävien Lappeenranta-lähtöisten bändien jäsenten musiikillisiin kytköksiin.

Jos valituksen runsaudellaan muinaiskarjalaisten itkijänaikkosten bravuurisynkistelyihin verrattavissa oleva Koiruoho saa teidät pelon pauloihin, niin miten te uskallatte esittää sitä? Nummi-Pusulan raja-vartija

Eihän me uskalletakaan.

Näkemystä?! Ainoo näkemys mitä mä tiedän tolla jätkällä olleen, on himmeet hallusinaatiot Ahvenlammen hyppyrimäellä keskellä kesäiltaa ja niillä ei paljoa soitella muuta kuin suuta! T: V. Palokas (Basisti ilman käsiä (=hyvä!))

Pitääpä kokeilla…