Alku ei luvannut hyvää. Kaikki mahdollinen, mikä nyt ylipäätään voi mennä pieleen ennen keikkaa, meni jotakuinkin pieleen. Muutamana esimerkkinä mainittakoon, väärien rumpujen roudaaminen Lappeenrannasta, PA-laitteiston hetkellinen toimimattomuus ja bassovahvistimen hyvin ajoitettu totaalinen laukeaminen. Nii joo, eikä Quugen kitarakaan ollut ihan kondiksessa. Otsasuonet pullistelivat vähän joka jampalla, mutta saatuamme tekniikan kuntoon oli pikaisen soundcheckin vuoro ja heräsi toivo, että ehkä myö vielä tänään jotain soitetaankin…Sitten “Marko Annala & Trio Aivomyrsky” vetäytyi Kallion sydämeen punomaan illan strategiaa eli ei tekemään yhtään mitään.

Itse keikkahan olikin sitten meidän mittapuun mukaan liki loistava. Pieni ja hikinen (lue: intiimi ja hyvä tunnelmainen) Factory oli hyvin kansoitettu ja äijillä oli soittofiilikset kohillaan. Maestro Annalakin intoutui valtaviin akrobaattisiin, maanvetovoimaa halveksuviin liikesarjoihin ja sitähän on aina mukava katsoa. Mitäs siinä sitten sen kummempaa, mesottiin ja kohkattiin kun viimosta päivää ja kun uurastus vielä palkittiin kahdella encorella, nii mikä jottei! Hikiset miehet lauteilta ja Helsingin yöhön, kuka mihinkin, vain Luoja tietää…