WAU!!!! Factoryn keikka oli kyllä niin mahtava pläjäys, että oon vielki aivan zegasii sen jäliltä! KIITOS! Onko vastaavaa tiedossa viel lähiaikoina vai piättekö välillä joululomaa? Turkuu ja Jyväskylää en taia valitettavasti päästä.. terv.tiinailona

Nöyrä kiitos itsellesi, että olit paikalla ilonamme. Turku ja Jkl ovat tällä haavaa viimeiset sovitut päivämäärät.

Missä on koiruohon tabulatuurit? Onhan se ilmeisesti helppo, mutta alottelija kaipaisi ohjastusta.

Ilmeisesti sängynlaitakitaraspesialistimme Kuisma on silmissään siintävän menestyksensä myötä keksinyt myös muuta puuhaa sängynlaidalla kuin tabulatuurien värkkäämisen. Jos jollain teistä riittää intoa/aikaa laatia ja ehdottaa tabulatuureja kappaleistamme, niin olisimme enemmän kuin kiitollisia! Suoralta kädeltä voidaan luvata palkkioksi jäljellä olevien kappaleiden suht’koht oikein laadituista ja näille sivuille päätyvistä tabuista Mokoman T-paita, jonka hihassa on Mokoman Valittujen joukkoon kuulumisesta kertova septagrammi.

kiitos kovasti mokomalle nimmareista korialla rollissa ja kiva kun ehditte juttelemaan keikan jälkeen! tervetuloa lutakkoon! t:titta

Tragikoomisuudessaan ennätyksiä rikkoneella Korian keikalla oli siis todistaja. Ja vieläpä allekirjoitusten kanssa.

Mokoma Game is on! Eka vihje uunituoreis Factoryn keikkamainoksis. T:A.Hyvönen

Hitto A., tuuheiden viiksiesi habitus on aina herättänyt epäilyksen synkästä, kieroutuneesta pienestä mielestä…