Jyväskylän Bar 68:sta on kehkeytynyt suosikkipaikkamme. Henkilökunta on viimeisen päälle asiallista porukkaa ja yleisöäkin on aina riittänyt. Niinpä paluu 68:iin Betonirockin avausklubin merkeissä oli yhtä juhlaa, vaikka edellisen visiittimme jälkeen ei ollut ehtinyt Niilissä vesi virrata paskan vertaa.

Hellepäivä ja täyteen ammuttu baari olivat yhdistelmä,jolla meinattiin viedä henki ei-niin-huippukuntoisilta heavy-muusikoilta. Hikikarpalot valuivat jo ennen lavalle astumista, illan avanneen kaahauskappale Vainotun jälkeen olo oli epäuskoinen – tästä ei selvittäisi ilman elvytystä. Kuumuus ja jengin Läsnäolo ruoskivat meidät kuitenkin suoritukseen, joka saattoi hyvinkin olla paras tähän astisista. Iloksemme myös encorena soitettu, tilanteeseen hienosti sopiva uutuuskipale Takatalvi rokkasi hienosti.

Keikka vei äijistä mehut niin totaalisesti, että nukkumatti kutsui hetikohta hien haihduttua. Kiitos.