Hevin soittaminen on mystistä puuhaa. Joskus homma lähtee liitoon ihan omalla painollaan, toisinaan toiminta on vähemmän lennokasta vaikka kuinka punnertaisi. Soittajan kokemus vinkkelistä tämä keikka kuului selkeästi jälkimmäiseen kastiin. Missään ei sinänsä ollut mitään vikaa/valittamista, mutta jostain syystä suuren urheilujuhlan tuntu loisti poissaolollaan. Ehkä syy oli leppoisan kesäillan aiheuttaman epätavallisen hyvän olon tunteen tai sitten Tavastialla kiskotun “rekkamies-kingsize” kokoluokan aterian. Mene ja tiedä….

Encorena vedetty tuleva megalekahitti “Takatalvi” aiheutti perin positiivisesti varautuneita reaktioita. Vanhat äijät kiskoivat ( ja tulevat kiskomaan, lempo soikoon!) thrash-metallia suomeksi ja vieläpä ihan tosissaan. Niin tosissaan kun heviä nyt voi soittaa…

Yön pimeinä tunteina osa Mokomasta ja Semifinalin Suurvisiiri Pätkä siirtyivät Kallioon kuuntelemaan Anthraxin kerrassaan loistavaa Among the Livingiä ja keskustelemaan ihmisen henkisestä kasvusta. Se oli immeiset kerrassaan nerokasta puuhaa! Usotteko?