Oli muute perkeleen hyvä keikka bullsissa vaikka väkeä ei ollu ko muutama hassu kaveri… Väki ei ollu kyl kovinkaa hyvi mukana, mut myö kyl mossattii ja nyrkii heilutettii minkä kerettii ja keikkavaihe jäi päälle ko kotia kohti lähettii… Ja imatra on iha oikeesti paska paikka…

Itse odotin, että torstai-ilta Imatralla houkuttelisi paikalle korkeintaan miksaajan. Joten positiivinen yllätys nuo muutama kymmenen maksanutta oli.

jumalaut. ukotha vetäs aika kovia uusia biisejä bulssis! “sikahyväpaskakeikka” porukkaa vähän… mut lämmitti “entisen rumpalin” sydäntä… pyöräyttäkääs se levy ni saatanpa ostaakin vielä! sitten Tuomolle kssss. päästäänkö millo kuuleen uutta mind riot:tia???? T.saattoväki………

“Entinen rumpali” -läppä oli muuten kohdistettu Imatalle muuttaneelle entiselle rumpalillemme Raikolle, joka kunnioitti tilaisuutta läsnäolollaan. Mind Riot ei samassa muodossa enää palaa. Mokoman aikataulujen salliessa tosin väännän Javanaisen kanssa heviä, joka ehkäkenties päätyy jossain muodossa joskus saataville.

Kuisma, mitä viritystä käytät 7-kielisessä kitarassa?

Kuisman kuusi ohkaisinta kieltä ovat normaalissa dropped-D -vireessä, ja se paksuin vaijeri A:ssa.

Koskas on uuden levyn laskettu aika? Al

Vaikea sanoa, mutta lokakuussa alkaa demotusvaihe ja näillä näkymin vuodenvaihteen jälkeen äänitys.