tahtoisin tuollaisen mokoma-tpaidan, mutta missasin sen oston viime keikalla kun rahat hupenivatkin johonkin muuhun (lue: päihteisiin)… mitä on tehtävissä?! en jaksaisi odottaa kunnes tuutte uudestaan jyväskylään…

Nythän on niin, että paidat on loppuunmyyty. Yritetään tehdä lisää lähitulevaisuudessa. Ja postimyyntikin pitäisi organisoida. Ja levy tehdä. Eli saattaa kestää vielä tovin…

Tossa mun eräänlainen keikkaraportti Viikatteen Lutakon keikalta, jossa Mokoma oli lämppärinä: www.cc.jyu.fi/~juhtolv/diary/archive/2002/12/05.html

Johan oli.

Mitkä on mokoman top5 joulu lahjat? Tai toiveet lahjoista

1. Rytmitaju 2. Sävelkorva 5. Motoriikka.

Lueskelin tässä kaikki kysymykset läpi ja mietiskelin juttuja. Seuraavaksi käyn päiväkirjan kimppuun mutta olipa minulla hieman kysymyksiäkin(suurin osa kyllä muodustui muitten kysymyksiä lueskellessa)… Onko se SODcoveri projekti enää toiminnassa?

Ei.

Onko uuden levyn tilalta tulossa uusia paitoja? Itse mietiskelin että tuokin paito esimerkiksi hupparina voisi olla todella makee… ei tarvitsisi palella t-paidalla.

On suunniteltu kaikenlaista. Ei ole ihan ajankohtaista vielä. Hupparia on kaavailtu jo pitkään, mutta äijät on näinkin aikaansaavaa sorttia..

Onko se Marko Nyt sitten muuttanut ihan jonnekkin metsään pupujen ja karhujen sekaan? Niin ja kommenti joskus käydystä parta keskustelusta… minulle tuosta parrasta tulle enemmänkin mieleen mooses kuin hetfieldin james. Oli jotain muutakin mutta taisin unohtaa… -MtS ps. millon sen uuden levyn pitäs olla meidän tavallisten kuolevaisten käpösissä/korvissa?

Joo, se asuu Lappeenrannassa. Kyllä me siitä lähdetään, että levyä saa ostaa ennen kesää.

Tämmöselläpä pienellä kysymyksellä joka on päässäni jo hetken ollut ajattelin rasittaa kysy palstaanne… Missä tuo rajapyykin musiikki video on kuvattu? kun välillä näyttää että se auringonlasku olisi kulissi mutta tai toisaalta itse paikka ei vaikuta studiolta?? Entä se kyhäelmä siellä taustalla onko se oikesti jossain vain kasattiinko se videota varten? ja kuinka vaikeaa oli kävellä niillä puujaloilla vai onko sekin jotain hollywoodi silmänhämäystä? -MtS

Paikka on oikeasti olemassa Alastarossa Urajärven kartanolla, kyseessä on kartanon omistaneiden sisarusten näköalapaikka nimeltä Valhalla. Kävelyn oppi kovalla alustalla suht nopeasti, mutta pehmeässä hiekassa homma menikin vähän vitun vaikeaksi.

Suurkiitos teille Lemin keikasta! Toivottavasti teillä oli yhtä hauskaa kuin meilläkin! T: Frail From Inside

Olihan se vapauttava kokemus. Ja hauskaa piisasi.