Factoryssa iskimme ensimmäiset tahdit tulevalle “Kukot orrella” kiertueelle. Paikka sai luvan toimia uusien Kurimukselta tuttujen biisien kokeilualustana ja kenraaliharjoituksena seuraavan päivän levynjulkkareita varten. Pienehkö lava tuntui olevan yhtä suurta kaappimerta, koska jokainen kielisoitinmies katsoi tarpeelliseksi raahata lavalle tupla-stackit, että “varmasti kuuluu”.

Factory on siinä mielessä mainio keikkamesta, että vaikka lavalla ei välttämättä saa mistään tuon taivaallista tolkkua, eikä yleisökään nauti vimosen päälle hienoista hifisoundeista, on tunnelma perin intiimi ja vuorovaikutukselle altis. Näissä hien ja yleisen ölinän täyttämissä tunnelmissa sitten tahkottiin niin maan perusteellisen hartaasti. Suoritus ei ollut parasta mihin me pystymme, mutta yleisö katsoi uurastuksen kuitenkin encoren arvoiseksi ja kyllähän myö väjöt soitetaan jos kerta oikein pyydetään.