Jos haluat jonkin tapahtuvan/toimivan… Niin tee se itse! Perkele… Hienoa.

Naulan kantaan. Itte pitää tehdä, jos muut ei usko.

Erittäin loistava Tampereen keikka, suuret kiitokset siitä! Olette ehdottomasti oikealla(?) tiellä. Pahoittelut ettei Tampereen kansa ollut oikein keikan hengessä mukana, mutta niin kävi Karmankin kanssa..

Keikka ei ollut soittajalle helpoin tukkoisen lavasoundin takia. Parhaamme yritettiin, vaikka soittoon joutuikin keskittymään tavallista enemmän. Hämäläiset heiluttivat tukkaa varmaan sitten aamuyöstä kotona.

Aivan järkyttävän hyvä levy tuo Kurimus, tällaista fiilistä en ole saanut mistään levystä aikoihin. Ehdottomasti paras Mokoman levyistä, vaikka tuo Valun suomi-grunge meininkikin oli hienoa… T. Tohtori Turma

Hyvä tohtori, olet oikeassa. Olihan Valukin ihan hyvä… Ainakin siitä sai hyvää asfalttia Valtatielle 6(66) jonnekin Hyrsylän mutkaan…

no kele! siellä fucktorys oli jollain dudella ihan semmonen normi huppari mis ei ollu mitään crew tekstejä… meitsi tahtoo kans… hei entäs jos tulis teille 15. päivä roudariksi ni sithän se edellyttäs mut niinq väliaikais roudariksi… tai jotain *juonii* niin asiasta 7:mänteen… oli huippua kun olin hakemassa kurimusta niin yhestä paikasta se oli loppunu ja sitten oli paikka missä myyjä oli varma että heiltä löytyy se ja kommentoi et “sehän on se sinikantinen” otsaani ilmestyi kysymerkki ja käteen tuikattiin moloko levy. =D huvittuneena joutui toteamaan ettei levy ole etsimäni… hauskaa oli. levykin löytyi… on kyl ihan ääri hyvä!!

Huppareita syksymmällä, kunhan ilmat jäähtyy uudestaan ja ukoilla on aikaa panostaa paitabusineseen paremmin. Hauska anekdootti. Oishan se Molokokin mennyt, samanlaista taidehomoiluahan se, eikö?