Minua on aina kiinnostanut tietää, että paljonko levyn suunnilleen täytyy myydä, että se pääsee Top40-listan viimeisille sijoille (kuten Kurimus) ?

Pidetään tarkat luvut salaisuutena, mutta useita satoja, kuitenkin alle tuhat viikossa. Määrät riippuvat myös julkaisuajankohdasta. Joulun alla tarvitaan hiukka enemmän myyntiä listasijoituksia varten…

no perkele, onneks kuulin teiän takatalvi piisin vahingos muuten ei olis tullu himoa tulla tänne sivuille kattoo tot mahtavaa alku introa. Vittu tää meininki pitää olla ja ton Tuomon ulkonäkö on ku jeesuksella (johon en usko) Tuomo on jumala. Jeh

No onneksi kuulit! Eipä siinä. Nyt on kyllä mennyt kirjoittajalla ilmeisesti “puurot” ja “vellit” sekaisin, sillä laulusolisti Marko Annala on aavistuksen verran parrakas ja joidenkin marginaalikulttuurien uskomusten mukaisesti Jeesuksen näköinen. Kitaristi Tuomo Saikkonen näyttää taas enemmänkin Val Kilmeriltä. Katso itse ja vertaa.