Tämmöinen klisee kysymys että minkähän merkkisillä soittimilla Mokoma riehuu?

No tuota katsotaanpas… Tuomolla näyttäisi olevan Gibson Flying-V, Peavey 5150 ja iso liuta Bossin pedaaleja. Kuismalla ois toi Ibanez RG7-621BK, Peavey 5150 ja iso liuta Bossin pedaaleja. Janne paukuttelee kohtapuoliin Taman Starclassiceita ja Zildjaneita. Hessulla sykkii käsissä Warwickin 5-kielinen Thumb Bass.

Terveppä terve! Teillä on varmaan Suomen paras meininki, Klubin keikkaa seuratessa alkoi väkisinkin hymyilyttää ja niska nykiä. Helevetti, pitänee kysellä jos kakoslevyä sattuis löytymään kaupasta, mm. Teon Teoriaa (?) kuulosti keikalla vitun hyvältä. Jos ei löydy, niin koitattehan järkätä sitä jotenkin Sakaran kautta myyntiin. Kruunasitte meitin vapun, se meni totaalisesti Kurimuksen, hevin ja alkoholivirvokkeiden lumoissa. Kyllä täytyy sanoa että helvetin hyvästä hevistä tulee helvetin hyvä mieli. Kesäfestivaalit kutsuvat! Loistavaa äijät, ootte parhaita!

Kiitosta vaan. Kehut auttavat kun mieli on maassa tuosta eilisestä jääkiekko-ottelusta. Jos olet Pirkanmaalta ja satut pyörähtämään “kirkolla” niin Tampereella Kuninkaankadun Anttilassa on edelleen muutama kappale 120 Päivää -levyä.

pitääkö ne keikatkin olla aina silloin kun on joku sukujuhla.. -annalan serkku ja hiljalleen mokomaanki faniutuva metallimuusa-

Ruvetkaa pitämään sukujuhlia keikkojen yhteydessä. Ois juhlissa ainakin asiaankuuluva viihdeorkesteri.