Juu u, kyllä on nyt syntynyt sellainen bändi ja varsinkin levy, joka näyttää suuntaa mihin suomenkielisen raskaan musiikin pitäisi kulkea. Olisiko mahdollista, jotta alkaisitte myös kiertää täällä vähän pohjoisemmassa ? Ja niistä huppareista… Swampmusicin myyjätkin halus semmoset, kuin myös minä ja moni muu täällä päin.

Kiitos, kiitos. Pohjoiseen tulemme syksyllä 2003 järjestettävällä klubikiertueella. Hupparitoive rekisteröity… Katsotaan mitä saadaan aikaiseksi.

Täytyy nostaa hattua siitä, että jaksatte vastata asiallisesti fanien kyselyihin. Mutta niin jaksoi vähän aikaa Hynynenkin Kotiteollisuuden sivuilla joskus vuonna 2000, tilanteen ollessa nykyään kovin toisenlainen. Mutta toisaalta, teidän yleisönne ei koostukaan amisviiksi-pojista. Ainekaan vielä.

Kiitos kannustuksesa! Fanit ja muut orkesterista kiinnostuneet ovat tällähetkellä meille tärkeämpiä “kuin elämä itse”. Se, muuttuuko vastausten sävy joskus, on periaatteessa teidän fanien vastuulla; hyväsä hengessä esitettyihin kysymyksiin voi vastata samalla mitalla takaisin.

Kuisma ja Tuomo! Mitä biisiä te lauloitte (tai karjuitte) siellä Populassa? Oli jotenkin tutun kuuloinen, mutta en saa mieleeni kenen kappale se on? T: Nuori mies nimetön

No sehän oli a cappella -tyyppinen tulkinta ikivihreästä Slayer-kipaleesta Angel of Death. “Ausvits, tö miining of pein, to riison ai vant juu to dai. Slou det, imens dikei, gorglegorglegorglegorgle raargh!” (kumpikaan ei koskaan muista miten toi loppu menee…)

Voi herran pieksut! Herrat kitaristit olivat mediamme aalloilla kolmosen chatissa. Lähetin pari vittuiluviestiäkin, mutteivät MUKA huomanneet! Olisitte ottaneet pari enemmän! Komeita olitte noin muuten;) Wesleyer

Se on PC sillä tavalla, että jos viestisi jäi huomaamatta, et selvästikään osaa oikein vittuilla!

Moi ja kiitos 2003-vuoden parhaasta levystä! Haluaisin tietää mitä mieltä olette näistä bändeistä: Circle, Iced Earth, Mana Mana, Verenpisara ja Liekki ? Ja oliko Pokaali todella niin keskinkertainen kuin väitetään?

Kiitos ja ole hyvä. Circle viehättää enemmän livenä ja ideatasolla kuin levyltä kuunneltuna. Iced Earth on jäänyt etäiseksi. Mana Manaa kohtaan kunnioitus on suur. Verenpisara ei juuri herätä tunteita puoleen tahi toiseen – Amorphis ja Ajattara sen sijaan kolisevat kovastikin. Liekki vaikuttaisi olevan taidokasta pop-musiikkia, mutta eihän sellaista ininää näin turtunut hevikorva jaksa kuitenkaan kuunnella. Pokaali oli etenkin alkuaikoinaan kaikkea muuta kuin keskinkertainen – varsinkin live-bändinä.

Jee ! Ostin Kurimuksen vähän aikaa sitten mutta nyt vasta tulen tänne kehumaan. No nyt unohdin mitä piti sanoa mutta jotain positiivistä se oli kuitenkin. No kuitenkin kiva kun päivitätte tätä näin useesti kun kaikkien muiden bändien sivuilla käydään vastaamassa kysymyksiin vissiin kerran vuodessa.Mutta joo. TULKAA PALLOROCKIIN. Kurimus on mainio. Jepulisjee.

Kiitti.

Perkele. Anthraxin lämppärinä. Ei muuta sanottavaa. Perkele.

Lisäisin tuohon vielä, että Perkele.

Myyn omaisuuteni, jätän perheeni, lähden kiertämään maailmaa perässänne kaikille keikoille. Jos olisin tytto, niin olisin Mokoma krupier.

Arvosi ovat kohdallaan. Täytyy ymmärtää, mikä on itselle tärkeintä.