Nnnjjerogasta! Sanonpahan vaan, että “Vuoden paras Rocklevy 2003” ei mene tänä vuonna Kirkalle. Keikalla meno on uponnut aina, nyt myös levyllä, radiossa, telkkarissa ja Fiat 600:ssa. Jos oisin työ, niin sanoisin: “Heureka!”

Heureka!

Kurimus on levy, joka helpottaa oloani silloin, kun vituttaa. (Tahtoo Mokoma-hupparin.)

Hyvä. Huppariasia edistyy, kysyntää tuntuisi olevan.

Kovat sällit ei mitään lyriikoita tarvitse edes kansilehtiin saati intter nettiin. Sanat kuunnellaan ja ne muistetaan ja tiedetään myös myöhemmin, saakeli. Tosiaan. Syksyllä huppareita, kiitos. Mummo on tyytyväinen jos hankin jotain uutta ja lämmintä päällepantavaa ennen kylmiä säitä.

Lyriikat, nuo merkitykselliset kirjainsarjat.

Käyttekö kirjoittelemassa Muusikoiden.net:ssä?

Jotkut meistä joskus.

“Auschwitz, the meaning of pain, the way that I want you to die. Slow death, immense decay, SHOWERS THAT CLEANSE YOU OF YOUR LIFE..” Ulkomuistista, ite en muista enää tosta etiäppäin, paitsi kertsin tietty. Ei mutta, latasin vihdoin ja viimein tuon Takatalven ja samantien piti hakea videokin. Oli se vaan niin vakuuttava kappale. Vielä kun sais rahat levyynkin niin olisi kaikki hyvin. On hienoa, että vielä on kykyä tehdä näin tolkuttomin hyvin näin hienoa musaa. Metalli on jo pitkään kaivannut jotain uutta ja tyylikästä, kyllä on varmasti Kerry King nyt mielissään. Kiva että kitkutuspunkkisooloja(tai mitä ny onkaan) ei ilmeisesti kuulla. Kiittäen ja kunnioittaen kuuntelen vielä kerran Takatalven ja menen nukkumaan. Vaikka saas nähä nukunko, kun päässä takoo Takatalvi. Kiitos.

Kiitos avusta. Tuo Angel of Death -yhteislaulu on Kuisman ja Tuomon jurriläppä, kun aina sitä pitää huutaa kovaan ääneen vaikka kumpikaan ei koskaan muista sanoja… Nerokasta, eikö totta? Toivottavasti sait nukuttua.