Tervehdys , kuulin eilen ensimmäisen kerran teidän kappaleen metalliliitossa , ja johan kaloahti tähän poikaan . Minua jäi kiinnostamaan sanoitukset, joten kysynkin mitkä ovat sanoittajan eläämänfilosofiat ja uskonto ?

Marko vastaa: Elämänfilosofiani on ihmisyys. Elämänkatsomukseni perustuu ortodoksikristilliseen näkemykseen.

kun teillä tuntuu noita biisejä syntyvän niin helposti(viimeisissä treeneissä ennen studiota jne) niin julkaiskaa nyt perkele meille jo jouluksi seuraava räsh-lätty? olettekos muuten seurailleet metallican st. angerin valmistumista? pöksyissä suurin piirtein pullottelee jos pelkästään sen parin clipin perusteella mitä olen kuullut.

Vastahan tuo Kurimus julkaistin, ja hirveä hoppu olisi jo uutta levyä tekemään… Rauhoitu! En tiedä mistä olet tuollaisen käsityksen saanut, sillä ei se biisien tekeminen nyt NIIN helppoa ole. Muttä älä huoli, uutta materiaalia lähdetään kyllä nauhoittelemaan, näillä näkymin keväällä 2004 jolloin yritämme saada ainakin sinkun pihalle. Syksyllä 2003 julkaistaan ehkä mini-ep, mutta kassellan sitäkin nyt kaikessa rauhassa. Uusi MetallicA tsekataan kun se julkaistaan.