Tahdon kiittää mokomaa siitä että laitoitte kasvot kohti itää -piisin levylle vaikka se ei kuulostakaan perusmokomalta. Helmi keskellä valtamerta voisin sanoa. tjuh.. teillä on kiitettävästi keikkaa kesällä, älkää ryypätkö itteenne hengiltä. Ottakaa Hynysestä mallia, siinä vasta mies.

Kasvot kohti itää on hieno biisi. Paikka levyllä oli itsestään selvä. Keikkaa on ja järki pysyy kädessä – ainakin lavan ulkopuolella. Ja mitä viinanjuontiin tulee, niin se on orkesterin kitarataiteilijoiden ongelma, eikä se ole heillekkään mikään ongelma. Hynysestä ei uskalleta ottaa mallia kuin korkeintaan hittibiisien kirjoittamisessa.

Kiitos hienosta keikasta Tavastialla! meno oli suorastaan hulvatonta. Tässä ollaan kovaa vauhtia tulossa faniksi. Huppari hommataan jos sellaisia joskus tulee. pistäkää selkäpuolelle kirjoitus Saatanan kukko 🙂

Ole hyvä. Fanit, nuo rokkikukon ystävät. Hupparit pistetään tilaukseen heti kohta.

Angel of Deathista jäi vielä mieleeni, että olettekos ikunaan olleet Diablon Hevisaunassa? Näin siitä kerran MoonTV:llä mainoksen, ne osasi peräti ko. biisin sanat ja rumpukompit kaiken lisäksi, vaikka jurrissa olivat. Eihän tässä sitten muuta kun järjestämään Mokoman Hevisaunaa.. tai Hevi-avantouintia, vaikka kesä tulee.. 🙂 Kyllähän tuo uni sitten tuli, mutta uudelleen alkanut hevi-innostus ei lähtenyt millään. Takatalven kuulemisesta saakka olen kaivellut pölyttyneitä hevilevyjäni(lähinnä Slayer, Death, Napalm Death, SoD, The Haunted ym., nytkin soi Slayerin viimeisin) hyllyjen onkaloista ja perkele että kuulostaakin hyvältä. Ja minä kun kerkesin jo tykästyä Zen Cafèseen ja Scandinavian Music Groupiin, nyt ei jää aikaa enää niiden kuunteluun. Hevi kutsuu, hevi soi ja kaikki on liekeissä. Kiitos.

Aadolfin hevisaunassa emme ole ehtineet vierailla, vaikka Diablon urpojen kanssa on muuten iltaa vietetty. Ne pojat ovatkin musiikkimiehiä, esim. osaavat omien biisiensä lisäksi muidenkin biisejä… Hevisaunoja järjestämme itsekkin melko taajaan. Sehän tarvitsee vain (tärkeysjärjestyksessä) 1) riittävästi virvokkeita ja parahultaisen määrän heviurpoja, 2) lähettyvillä / saunassa olevat äänentoistolaitteet ja 3) saunan. Mitä kertomukseesi hevin uudelleenlöytämistä tulee, niin se oli alkuvuoden hauskin juttu. Onnea tapahtuneen johdosta!

Miten te ootte niin vitun hyviä?

Treenaamalla oppii treenaamaan, keikkailemalla keikkailemaan?