Meidän kilpikonna tykkää Mokomasta. Jes! Minun pitää sitten kai tehdä itse kilpikonnalleni Mokoma-huppari, kun tuskin sen kokoisia mistään muualta saa. Toivotaan että minun kokoisia saa ja pian..

No hitto, hyvä maku kilpparillasi noin niinkuin matelijaksi. Huppareita tehdään yleisön painostuksesta pikapuoliin. Ei uskalla lupailla tarkkoja aikatauluja, kun ollaan vähän saamattomia kavereita. Kokoja tarjolla varmaan M-XL. XL menee isommallekin kilpikonnalle, paitsi ei Dermochelys coriacealle.

Kyl teitte kovan levyn!!Tiukka kokonaisuus.Jos joskus voitan lotossa niin hommaan slayerin suomeen ja kysyisin teidät lämppäriksi!!! -Haxu-

Sovittu. Pääset sitten ilmaiseksi keikalle…

Terve! Sitä mie vain utelisin että mikä helevetin homma se oli se, että aikaisemmat Valu- ja 120 päivää-albuminne on hävitetty. Vai mikäs se oli, en kykene muistamaan. Kun tuolla tuotanto-osiossakin lukee näiden levyjen kohdalla että ‘ei saatavilla’ ja jostain lukasin että entinen levy-yhtiönne olisi tehnyt jotain anteeksiantamatonta aikaisemmalle tuotannolle. Kiitollisena vastausta odottaen: Fani

Hyvä Fani, entinen levy-yhtiömme todellakin siivosi varastonsa nurkat tyhjäksi vuosi-inventaarion yhteydessa 2002 jouluna. Tällöin varastosta poistettiin (eli tuhottiin) mm. Mokoma-orkesterin levyt. Tätä päätöstä varmaankin helpotti se, että esim. 2001 julkaistu 120 Päivää -levy ei myynyt paskaakaan, vaan sadat ja tuhannet levyt makasivat varastossa ja lisäsivät ainoastaan yhtiön varastointikustannuksia.Kurimuksen listasijoituksen yms. menestyksen innoittamana vanhoja Mokoma-levyjä saattaa tosin ilmestyä taas markkinoille… Mene ja tiedä. Business as usual, sanoisi amerikkalainen.

saatte kuulla tätä varmaan jatkuvasti mutta sanonpa silti että kiitosta musiikista jota teette.

Ei kuulla ollenkaan tarpeeksi usein. Nimim. “Addicted to love”