Vaikka kitarasaundeistanne on jo jauhettu, niin ei ikinä tarpeeksi. Pitelen nenästäni kiinni, ettei niistä tarvitsi mitään suurempia enää kyselläkään, kun tulisi se kamarunkkareiden osia. Koska? Kiitos.

Laiterunkkareiden hihat pääsevät heilumaan, kun studiopäivistä kasattu kuva-albumi ilmestyy näille sivuille viikonloppuna tai viimeistään maanantaina.

Nyt on Mokoma mennyt “oikeaan” suuntaan! Suomenkielistä trashia,jumalauta,toimii! Edellisetkin tuotokset aivan mahtavia,mutta tämä uusin kyllä räjäytti potin! Antaa mennä täysillä vaan! En malta odottaa festarikeikkoja. =) T: Darius6

Kiitos vain, festareilla nähdään. Täytyy kuitenkin korjata sen verran, että sanassa thrash (löylyttää, piestä) on kaksi h-kirjainta.

ja mä niin odotin tota tom´s rockin keikkaa kun en nitetrainii päässyt. no vetäkää tuskassa sit hyvä keikka kun pitää kerran helsinkiin asti lähtee. Kai te muuten jaatte nimmareita tuskassa…harmittaa vieläkin se kun en saanut niskalaukauksen nimmareita puolen tunnin jonotuksen jälkeen. mokoma roks!!! T. verivalta

Tuskassa vedetään niin perkeleesti. Nimmarien jako toimii hihasta nykäisy -periaatteella. Siellähän me urpoillaan koko viikonloppu, joten eiköhän me törmätä.

Se perinteinen: Lempi ruoka, lempi väri ja seukkaattex te? Peeäsh: Janne on söpö.

Nyt sie olet erehtynyt paikasta, Hongisto soittaa Kotiteollisuudessa.

Onkos teillä jotain kukkoja vastaan? koska mullakin on, SAAAATANAAN CUKKOOOO!!! Onko Mokomalta tulossa mitään fanikamaa lähiaikoina? T. suolitukos

No on tietenkin, vituttaa semmoinen kiekuminen. Parin viikon päästä kataloogiin ilmestyy perinteisen mustan logopaidan lisäksi mustat ja vihreät kukkopaidat sekä pieni määrä huppareita, joita on päällämme nähty ja ahkerasti kyselty.