Aamuksi oli sovittu treffit satamaan, jossa voisimme nauttia herkulliset Vedyt ennen pitkähköä ajorupeamaan. Ja lempo, että taas maistui! Kesän ensimmäinen Vety on kesän ensimmäinen Vety. Kuisman kohdalla voidaan puhua jopa ensimmäisistä, sen verran jouhevasti maistui. Ja jos joku ei tiedä mikä vitti on Vety, ottakoon selvää.

Matkahan taittuu nopeasti kun reissussa on paskanjauhamisen näinkin suvereenisti hallitseva poppoo. Lähes kaikkiin maailman ongelmiin ja epäkohtiin löytyy kyllä pätevä ratkaisu noin teoriassa, jos myö se vaan asiaksemme otetaan. Se tuli taasen todistettua.

Illan keikka oli ihan vitin hyvä. Santtu totesi, että se minkä oikein soittamisessa menetimme, otimme kyllä meiningissä takaisin. Jotenkin vaan jotkut mystiset palat tuntuivat olevan kohdillaan ja homma toimi. Ei pysty selittämään. Musiikkia on muutenkin tyhmää selitellä. Sitä pitää soittaa tai kuunnella, eikä pyrkiä järkeistämään liikaa, ainakaan meidän tapauksessa. Vaikka taidehomoilua jonkun mielestä joskus ollaankin oltu, heh.

Yön pimeinä tunteina kannoimme henkilöautoa pois roudausväylältä itse Maailman vahvinmies Ilkka Nummiston isällisellä opastuksella. Ja hyvinhän se autonkanto kävi heiveröisiltä hipeiltäkin kun oli kunnon opit alla.

Viikate oli torstaina hyvä ja perjantaina vielä parempi. Äijät alkoivat selkeästi lämmetä. Lauantainahan ne ovat varmaan olleetkin jo ihan ilmiliekeissä.

Ps. Mokoman setti oli muutes kummassakin mestassa seuraava:
Vainottu
Kasvot kohti itää
Mene ja tiedä
Teon teoriaa
Seitsemän sinetin takana
Väsynyt atlas
Houkka
Tämä puoli
Kasvan
Punainen kukko
Takatalvi
Viholliset (encore)