Mitä aiotte puuhailla kesällä muuta kuin käydä keikoilla soittamassa? Katsomassa kenties muita bändejä?

Kiitos kysymästä. Kesä menee hevaamisen merkeissä. Tämä on sellainen “ammatti” että sitä ikään kuin työsuhde-etuna joutuu/pääsee festareille myös yleisöksi, eli mielenkiintoiset orkesterit tulee varmasti nähtyä kesän aikana jollain festarilla.

teillä on vähä ihmeelliset noi sanat jossain biiseissä.laulatte esim. jostain kurjista

Kurki -> kurjista, kurja -> kurjista. Näinhän se on. Se on kato sitä taidetta.

Tätä on varmaan kysytty miljoona kertaa mutta ettekö pysty julkaisemaan vanhoja äänitteitänne mitenkään uudestaan? -D-

Arvon D, vanhan Mokoma-materiaalin omistaa EMI, joka julkaisee niitä jos niitä huvittaa. Kannattaa pommittaa EMIä jos asia kovasti kiinnostaa.

Tässäpä mietin vain hieman ulkomusiikillisia juttuja, että miltähän Mokoma-Marko näyttäisi ilman runsasta naamakarvoitustaan? Onko olemassa kuvia ajalta ennen tuota karvoittumista? Ja koskas aloitit tuon pehkon kasvattamisen? On kylläkin aivan vitun heavy tuo parta/tukka-kombinaatio! T: Fani

Kuvia mm. täällä.

kiitos poijjaat todella hyvästä albumistanne.Voin jo sanoa että se on tämän vuoden paras hankinta voittaa jopa maj karman metallisydän levyn.minä petyin hieman kun katsoin teidän esitys aikaanne mutta sinne on pakko tulla vaikka kuinka kovassa krapulassa! -saha-

Näisso!