Mahtaneeko tuo teidän Kasvan cd-single olla mitenkä harvinaista tavaraa? Lähinnä kun nokitusta tulee joka suunnasta, että minun pitäisi myydä tuo pois jollekkin. Tuntuu kyllä ettei välttämättä ole kannata teko jos niitä on painettu vähän.

No eipä noista kovin isoa painosta ole otettu. Älä myy.

Voi perkele! Millon toi ilosaarirocki on tullut keikkakalenteriinne, vai onko se mennyt minulta täysin ohi aikaisemmilta käyntikerroiltani. Ei vois rokki enää rokimmin alkaa. KIITOS!!!!

Ole hyvä! Ilosaari 2003 varmistui 2.6., tosin toisen orkesterin peruutuksen takia. Sama se.

Yätkät perkeleet minkä teitte! Kurimuksen takia kuuden tunnin junamatka oli liian lyhyt. Antakaa mun yärki takaisin. Tulukaaha Ouluun ni revitään yhessa pakaria irti!

Syksymmällä sitten. Pakarihommia.

no niin no.. tässähän sitä nyt ollaan.. Kai sitä sitten täytyy kehua kun ei muuta asiaa ole, aloin lähes itkeä kun kuuntelin silmäterän ensimmäisen kerran.. Mutta parasta antia levyllänne on se kukko biisi.. ps: varatkaa iso tussi mukaan korialle, tulen pyytämään nimmarin..

Se on se musiikin voima… Orkesterin soittoniekoistakin ainakin yksi on todistettavasti itkenyt Silmäteränkoskettaessa paatunutta mieltä. Korialla sitten jono pystyyn. Omat tussit mukaan.