Kuinkas herroille potkii tuo metallican uusin ? Melko hyvä levy omasta mielestäni, tosin en ois tällaista musiikkia metallicalta kyllä oottanu.

Ei pysty vielä sanomaan. Fran-taka-taka-taka-taka-talvi-tic oli “ihan hauska”. Onko se sitten hyvä vai huono asia… Irtopisteet rohkeudesta ja ennakkoluulottomuudesta. Pisteitä lähtee, koska ne eivät taaskaan tehneet uutta Master of Puppetsia.

Saakelin äijät! Ensin käskitte minun ostaa jokin ‘Kurimus’ levy ja sitten Slayeria ja sit vielä Ajattaran eka lätty. Kaikki rahat menee ja saan ainoastaan helvetin hyvää musiikkia. Kun kerran nyt on todettu, että teillä (ja minulla) on hyvä musiikkimaku, niin kertoisitteko lisää tällaisia MUST-ostoksia? Kiitos levystä ja Tre:n keikasta!

Eipä kestä kiittäminen. Se että noin on päässyt käymään on se kuuluisa yksittäisen taistelijan voi voi. Ei vaiskaan. Musiikki on hieno laji. Vai että suosittella pitäis… Ite [Kuisma kirjoittaa tätä tällä kertaa] voisin suositella Meshuggahin Destroy Erase Improvea, Testamentin Gatheringiä ja vaikkapa Cannibal CorpsenGore Obsessedia. Lisäksi Dimmu Borgirin “epätrue” Puritanical Euphoric Misanthropia on kyllä juhlava. Jos oikein haluaa tukan sekaisin niin Rotten Soundin Murderworks ja Nasumim Helvete saattais kolista. Sittenhän ois nää Diablot, Soilworkit, In Flamesit ja Hauntedit… Vanhat klassikot Anthraxilta ja Testamentilta… Levyjä on maailma täynnä. Riittäiskö noi alkuun?

Saitte sitten Anthraxin lämppäriksenne. Ura on kovassa nousussa? Sanokaas niille Anthraxin pojille että soittavat vanhaa matskua niin mäkin tulen!

Joo, ura nousee kohti taivaita ja kusi kohti päätä. Jos nähdään Anthraxin “poikia” edes vilahdukselta, niin olemme tyytyväisiä. Että juttelemaan… no huh huh!