Oikein kaunis särö teittien kitaroissa… Miten tuommoinen vallitus on ees mahdollinen ihmettelen ma. Oikein on kyllä maukasta tawaraa ja kyllä kiitos, kympillä kolahtaa näihin kuulohermoihin siitä kumarrus. Mutta mitäs meihet tykkäävät tästä uudesta Metallica julkaisusta? mainio rieska minusta sekin. Ei muuta kun keep on truckin’ ja antaa trashin soljua!

Kiitos.. vai että kaunis.. Uusi Metallica toimii parhaiten DVD:llä 5.1 äänillä, ja silloinkin maks kaksi biisiä kerrallaan. Onhan ne kovia jätkiä. Hieman jo ikääntyneen/väsyneen oloisia, mutta kovia kuitenkin.

Sainpas nyt vihdoin ja viimein hankittua Kurimuksen, kun palkat tuli viikon myöhässä. Samalla loppui aiemmin mainitsemani hevikausi(Zen Cafe, SMG ym. -> Slayer, Death ym.), ei ole ainakaan toistaiseksi Kurimuksen kuuntelun jälkeen iskenyt mikään muu hevi. Samalla ostamani Red Hot Chili Peppersin Mother’s Milk tosin toimi aika hyvin tasapainottamaan fiilistä. Kiitos tautisen hyvästä levystä! Sääli muuten että tämä levy julkaistiin vasta huhtikuussa, talvea pitkin piinanneen tolkuttoman masennuksen(nainen ja bändi lähtivät alta) keskelle Kurimus olisi ollut oiva lääke, mutta kyllä Kotiteollisuus ja pelkkä Takatalvi asiansa ajoivat, vaikka vaatikin melkoisia ponnisteluja nousta kuilun pohjalta.

Kiitos kehuista ja hyvä että jaksoit. Eikö tunnukkin taas mukavalta, kun hommat on taas hanskassa ja elämä hymyilee? Talvi on kyllä Saatanasta, en pidä. Mutta nyt on kesä ja herra Ylpön sanoja lainatakseni “parasta kesässä on se, että ilmat lämpenee ja pojilla hameet lyhenee”.

Mikäs on teitin mielestä paras Kotiteollisuuden levy? Eevan perintö on ainakin loistava hikinen kesä levy!!

Kompataan kysyjää ja annetaan ääni Eevan Perinnölle. Kaikki ne on kyllä ehdottoman kuunneltavia.