Mikä vuodenaika sopisi parhaiten teidän levyn julkaisuajankohdaksi? T:Joku

Kesällä on liian kuuma, talvella kylmä… Syksyllä on liian synkkää ja keväällä ahistaa muuten vaan. Ota siitä nyt sitten tolkkua.

Aivan mahtava veto tuo avoin hauta coveri, tuskin edes chuck vainaa tykitti sitä niin hienosti kuin te provississa. Kyynel vierähti silmään ja heti kotiin päästyäni oli pakko kaivaa naftaliinista deathin kuluneet kiekot. niin kysymys: Miten te voitte olla niin mahtavia???

Kiitos, kiitos… Me soitamme minkä osaamme. Hieno juttu että homma toimii.

kauanko oot rumpali soittanu? Kuulostaa aika hyvältä! Fillit kunniaan!!

Janne vastaa: Kiitos kysymästä! Vuonna 1987 joulupukki roudasi Linko-merkkiset rummut kellariin. Siitä se kaikki lähti. Karhunpalveluksen teki, lempo soikoon!

Kun Kurimus on kiertänyt soittimessa tuon 100 kertaa, niin uskaltaa ilmaista mielipiteen: ihan tautisen hyvä! Ihmisluonnon valitettava ominaisuus on Taonkin harmiksi minkään riittämättömyys. Uskallanko antaa itsellein toivoa uuden materiaalinne ilmestymisen suhteen? Paskemmatkin biisit huomioidaan.

Et ole ilmeisesti niita kaikkein impulsiivisimpiä kaverita? Hiljaa hyvää tulee, ei siinä. Lisää Mokoma-musiikkia on toki luvassa, hoidetaan nyt nämä keikat pois alta ja sitten vetäydymme treenikämpälle ihmettelemään mitä olisi tarjolla.