Mikäs olisi se _mahdollinen_ singlebiisi joka julkaistaisiin? ja tottahan toki te deathin koverilurituksianne laitatte kylkiäisinä mukaan =) -D-

Noh, arvuutellaan sitä sitten… Ehkä XXXXX + Kurimus-sessioiden ylijäämärallit. Death-käännös julkaistaan jos pääsemme amerikkalaisten lakimiesten kanssa yksimielisyyteen.

Moi…Palataanpa vielä provinssin tunnelmiin…Muistaako Marko “väsynyt alas” Annala mies kolmikon siitä eturivistä… erityistuntomerkkinä oli meidän esittelemä iso pirunsarvi… tuntui hymyilyttävän artistia suuresti…ja pitää kyllä myöntää että veditte kyllä mahtavan keikan…tyttöystävä kehui myös… mutta hukkarockia ja bar15 esiintymisiä odotellessa… terv.masa

Marko “Sisälleni syntyi pelle” Annalan kommenttia ei ollut saatavilla, kun ukko on mökillä ja kännykkä on lienee pudonnut Saimaaseen. Hukkarockissa jatketaan, ja jos näet taiteilijaa, niin kysy itse!

Tehän ootte tulos Hukkarockii Tuuriin(ja mäkin pääsen sinne, jee =) ) , nii oisko sieltä mitenkään mahollista ostaa teijän bändipaitoja? kun niitä tuntuu olevan vähä vaikee saada mistään… =( -Mokoma tyttö-

Paita-busines kusee tällähetkellä maahantuojan toimitusvaikeuksien takia. Odotellaan kärsivällisesti…

Terve äijät! ei voi muuta ku kehua teitä vaikka ootte kehuja jo varmaan saanu ihan tarpeeks, mutta teidän biisit on vaan niin hyviä perkele!! mutta paras on seitsemän sinetin takana! kiitos kovasti teille tästä loistavasta musiikista !!!

Kehu ihmeessä, tuntuu hyvältä! Seitsemän sipulia kuuluu myös bändin suosikkeihin.