Oletteko kuulleet bändistä nimeltä Stigma (suomalainen)(www.stigmaband.net)? Kuulostaa kyllä sen verran hyvältä että kannattaa ainakin ottaa selvää siitä!!! (noin levy-yhtiö mielessäkin) ja en ole yhtyeen jäsen =).

Ei ole kuultu, mutta tsekataan kun törmätään.

Aiemmasta tuotannosta en ole pitänyt tippaakaan, mutta tämä viimeisin kolahti kuin kirves päähän.Toivottavasti tempo ei ainakaan hidastu tulevaisuudessa. Taitaa löytyä koko “kurimus” jo koneelta, mutta pian on myös levy hyllyssä (täytyyhän rehtiä toimintaa tukea).

Kiitos kannatuksesta. Uudet biisit säveltävät itse itsensä ja katsotaan sitten mitä niistä tulee – metallia joka tapauksessa.

Tässä ois “väjöille” (kertokaa mitä toi tarkottaa) muutama neuvo miten voi pönkittää omaa kitaristiuttaan… Eli kuinka soitetaan ilmakitaraa mahdollisimman suurielkeisesti: Tarvikkeet ovat seuraavat, laadultaan hyvä ja voimakastehoinen stereo-järjestelmä jonka kaiuttimet ovat kiinnitetyt katon rajaan, Mokoman KUTITUS (hihhih) laser-soitteinen, kaiuttimien alle sijoitettu sohva sekä ystäviä ja ystävättäriä.. Toimi näin, karkoita muut ihmiset ulos huoneesta jossa stereot sijaitsevat ja unohda lukita ovet sekä sulkea ikkunat (tämä siksi että ystäväsi voivat tirkistellä sinua), aseta kurimus soittimeen ja väännä volume-nappula nk. kaakkoon, valitse kappaleeksi omavalintainen raita, riisu kengät ja asetu seisomaan sohvalle soitto asentoon niin että voit tuntea kasvoillasi kaiuttimen värinän, anna musiikin tunkeutua vartaloosi, vispaa oikeaa kättäsi mahdollisimman ponnekkaasti kun vasemmalla kädellä teet hieno-motoriikkaa vaativia liikkeitä kuin se olisi otelaudalla, heil! uta päätäsi rytmikkäästi musiikin tahdissa ja hypi sohvalla mutta hellävaroen. jatka tätä niin kauan että tulee hiki ja mene sen jälkeen ystävättariesi välittömään läheisyyteen ja huuda äänekkäästi KIVeä JA SÄMPYLÄä! Flaksi on taattu, kokeilkaa vaikka.. -VIGE-

Kiitos vinkistä. Pitipä heti kokeilla ja sehän toimi!

oli kyllä huippu keikka roksissa!!! ei kyllä pärjänny sille oulun keikalle mutta potki silti IIIHAN vitusti!… onkos muuten sitä avoin hauta biisiä tulossa sinkulle, levylle tai edes mp3:sena kuultavaksi???? potki… potki… oikeesti potki! mut mut… ei ollu roksis rahaa niin ei edes viittiny tullä kyselee niistä huppareista mut voisko tuskassa moisen ostaa tai joskus jostain muualta? ei kai ihmeempiä. Masa The Toisinaan ajoissa

Terve Masa, Avoin hauta -kappaleen tulevaisuutta käsiteltiin tällä palstalla mm. 25.6. Huppariaikatauluja ei uskalla enää lupailla, painotalon aikataulut menivät poskelleen.

Osaatteko Älli ja Tälli soittaa kitaroillanne Ukko-Nooaa tai vaikkapa Ritari Ässän tunnusmelodian? Ootte muuten hyviä kitaristeja. Enemmän sooloja tulevaisuudessa?

Nuotiokitaristit Aalto & Saikkonen eivät halua kommentoida mainitsemisi sävelteoksien tulkintojen laatua suuntaan tai toiseen. Mitä sooloihin tulee, niin diplominäppäilijät olivat kysyttäessä autuaan skutsissa.