Slayer ja Anthrax on ainakin mainittu Mokoman yhteydessä vaikuttajina, mitkä muut thrash-bändit on lähellä sydäntä? Onko tullut kuunneltua esim. Kreatoria, Destructionia, Nuclear Assaultia, Overkilliä, Voivodia…?

Kyllähän kaikki mainitsemasi yhtyeet ovat soittimissamme soineet. Ensin mainitsemasi Slayer ja Anthrax kuuluvat ns. kestosuosikkeihin. Jälkimmäisistä Voivod, Kreator ja Nuclear Assault ovat jossain vaiheessa olleet suuriakin esikuvia. Sen sijaan Overkill ja Destruction jäivät silloin 80-luvulla muutamasta osumasta huolimatta edellä mainittujen varjoon, eikä ajan hammas ole yhtyeille varsinaisesti hyvää tehnyt. Mutta Testament sekä uudemmista The Haunted listaan on ehdottomasti lisättävä. Myös Dark Angelilla oli hetkensä.

Uusia Mokoma keikkakuvia löytyy letsmakesomenoise.com sivustoilta, myös Tammerfest keikkaarvio. Tulkaahan taas joskus stadiin soittamaan OMALLE keikalle, tuskaan meni liput ja Anthrax keikan missasin. Viimeeksi Tavastialla räjähti kyllä pää, pesitte Kotskan setin mennen tullen (omat suosikit jäi niiltä soittamatta)

Tammerfest kuvatTuska kuvatTammerfest keikka

Kiitoksia linkeistä. Julkistamme syksyn klubirundin muutaman viikon sisään. Omalla keikalla Helsingissä ollaan marraskuussa.

Syystä tai toisesta (sitä en itsekään juuri tiedä..) en koskaan ollut kuullut teitä ennen Tuskan keikkaanne ja haksahdin täysin! Kiitos hyvästä keikasta äijille!

Kiitos, Tuskassa oli helvetin mukavaa.

Perkeleen EMI. Tota “Mokoman 120 päivää”-levyä ei löydä enää mistään. Valua sentään saa vielä tilattua muutamasta paikasta…

Tilanne saattaa hyvinkin muuttua syssymmällä. Ennen kuin tilanne selviää, emme todellakaan suosittele maksamaan levyistä kiskureille mitään harvinaisuuslisää. Sellaiseenkin on jo törmätty.

Saakohan tuota levyä ilman kuuntelusuojauksia, kun eivät nykylevyt tahdo toimia soittimessani ja uutta soitinta ei oikein kuonnu ostamaan? Jos saa niin levyn kyllä ostan, on meinaan senverta tervettä tykitystä teillä.

Mitään naurettavia suojauksia ei levylle ole laitettu, paitsi sellainen että heikkohermoisimmilla tulee levyä kuunnellessa kakkaa housuun. Säälittävää rimpuilua sellainen. Oman levy-yhtiömme Sakara-tuotannon ainoana artistina levymyyntimme on suoraan suhteessa seuraavan levymme tekemiseen. Uskomme, että valveutuneet kuluttajat ymmärtävät tämän ja siksi hankkivat levyn rahalla, mikäli materiaalista pitävät.

miksi ei videoita täällä sivuilla tai miksen löydä?

Videoita ei tällä hetkellä ole tarjolla verkossa, sori. Pohdimme parhaillaan tapaa tarjoilla rainat formaatissa, joka tekee niille oikeutta.