Kaikille festareille ei ilmeisesti riitä väkeä tungokseksi saakka. Korialla oli kerrassaan loistava sää, eikä bändeissäkään ollut valittamisen aihetta. Järjestelytkin vaikuttivat olevan ihan hyvällä mallilla. Jostain kumman syystä suurempi kansainryntäys jäi kuitenkin odottamaan itseään.

Mitäs moisista, eipä Korialle lähdetty maailman menoa ja sen epäreiluutta päivittelemään, vaan tarjoamaan paikalle saapuneille muutamakin kipakka tahti kiihkeää hevijytkettä. Soitto kulki, hiki virtasi lailla Niilin ja äijät antoivat kaikkensa Korian hehkuvan auringon alla. Kesällä on casino online holland kyllä niin vitin siisti rokata, vaikka aivot (mitkä?) meinaavatkin räjähtää. Voin vannoa, että tulevalla syksyn klubirundilla tulee moista paahdetta ja ulkoilman riemuja monta kertaa ikävä.

Keikan jälkeen meille lahjoitettiin arviolta noin kottikärryllinen kaljalippuja, joiden tuhoamiseen syystä tai toisesta oli kykeneväisiä vain muutama ukko. On siinä vaan jotain niin perin hellyttävää kun aikuiset miehet kiskovat olutta silmät riemusta kiiluen kaksin käsin, kun nyt “kerrankin” ilmaiseksi saa. Kesätyönä (ja muulloinkin) rokkaus on vallan vaativa laji, jos sattuu yhtään oluesta pitämään. Se ei nimittäin juomalla lopu. Syksyn rundi saattaa kulkea nimellä “Turvonneet läskit lauteilla -paluu.”