Kiitoksia mahtavasta keikasta Jörisrockissa. Mahtavaa siitä teki se että en ollut kuullut orkesteristanne ennen ja kaikki oli muutenkin mennyt aivan päin p*ttä, mutta sitten aloitte soittamaan… ja kyllä kolahti kuin virolainen rommi, päässä soi vieläkin… Haluaisin kysyä että mikä on fiilis tulla suomen suurinpien festareiden jälkeen suonenjoen kokoiselle kunnalle soittamaan? Annala näytti ainakin sille, että nautti keikasta. ps. Huomenna kun herään kävelen levykauppa ostamaan tuotantoanne aimo annoksen ja nautin sitä sopivissa määrissä iltaisin ja aamuisin…

Kiitos kauniista sanoistasi. Esiintymisen kannalta meille on yhdentekevää, onko keikkapaikkana Factoryn kokoinen koppi vai Tuskan päälava. Myö niin tykätään hevin soittamisesta. Ja Jörishän oli mahtavan keikkakesän ehdottomia huippuja! Lisää keikan euforisista tunnelmista ilmestyy piakkoin Päiväkirja -osioon.

jo kuopion keikalla mokoma näytti miten bändi toimii livenä mutta se oli aika vaisua verrattuna jörisrockin keikkaan. ei hemmetti että oli hyvä setti ja äijjät tulessa. vaikka to-la lippu oli hommattu, armeija vei torstain perjantain ja lauantaista puolet jöriksestä, mutta onneksi kerkesi mokomaa katsomaan. mokoma yksin oli lipun hinnan arvoinen. hienoa. -miquelion

Hienoa että sait rahoillesi vastinetta. Jöriksen yleisö sai miehen kyyneliin. Keikka oli ikimuistoinen.

Kiitoksia TUSKAN tämän vuotisesta rypistyksestä….olipa saatanan hieno keikka!!ei ole nähty ,moista vääntöä tulevan mies muistiin suomalaiselta soitinyhtyeeltä.Kyllä vanhenpaakin metallimiestä lämmittää moinen esitys.

Kiitos itsellesi, kyllä siellä kelpasi vetää valveutuneelle yleisölle.

jaahas vai että träsh metallia! Vittu soikoon pojat on kyllä menossa ihan väärään suuntaan! Vetäkää enemmän noita balladeja kuten liiton loppu ja silmäterä ja kasvot kohti itää! En tiiä muista mutta noi helvetin tykitykset kuten takatalvi ja houkka saa vaan pään kipeeks! Seuraavalle levylle tappavaa riffiä ja tarttuvia kertsejä! Kyllä meitsi kuuntelee!

Sellaista musiikkia teemme, mistä itse innostumme. Tietoisia linjauksia emme edelleenkään harrasta. Niin syntyy vain huonoa musiikkia. Sen voin kuitenkin luvata, että melodiat ja tykitykset tulevat vaistaisuudessakin kuulumaan Mokoman ilmaisuun.

teillä on asiallinen webmestari kun jaksaa melkein joka päivä päivittää näitä sivuja. pojat (ja sinä partaveikko), kertokaapas minulle kuuluuko ähtäri teidän syksyiselle klubikiertueelle? ihan vaan että tietää alkaa kasvattaa moshaustukkaa.

Webimestarit kiittävät palautteestasi. Sivujen päivittäminen on meille jonkinlainen keikkailun jatke. Tähänkin on jäänyt koukkuun. Ähtäri ei ainakaan tällä hetkellä ole rundin kaupunkien joukossa.

Tervehdys!!Sattu tässä yks päivä nii että 6-vuotias kummityttöni yllätti mökillä lauleskelemalla:…kyllä haavat paranee vielä haavat paranee…Nii et ei teil ois tulossa ikärajattonta keikkaa Lappeenrannan suunnalle, ettei toisen iha 12 vuotta tarviis oottaa, et pääsis kummin kaa tein keikalle moshaamaa? Ei tässä sitte muuta. Tuhannesti kiitos Tuskasta. En vielkää iha kuollu. -tiinailona

Terve taas tiinailona! Kas, Takatalvi on saanut seuraa lasten suosikkina. Hilpeitä lauluja lasten laulettaviksi… Limukeikkaa ei taida olla tulossa. Ja muutenkin suosittelen muistamaan kummitädin velvollisuudet ja ohjaamaan tyttö pois kauas näistä porukoista. Vielä ei ole liian myöhäistä.