Sellasta vaan kyselisin että onko mistään mahdollista löytää “kurimus” albumin kitara tabseja, vaikka esim joltain nettisivuilta tai oletteko julkaissut jonkin kirjasen mistä voisin käydä vaanimassa kitara riffinne? Ois kiva vinguttaa skebal näitä teidän uusia biisejä, ne kun on NIIN sairaan mageen kuulosia!! Kiitos uudesta albumistanne, se pelasti elämäni… xP

Tabseja ei ole vielä tehty. Kuismahan on tabulatuurien ystävä, ymmärtäjä sekä armoitettu laatija. Mies vain on siirtynyt riffien opettelijasta niiden tekijäksi, eikä jaksa oikein enää panostaa moiseen. Mutta mikäli joku innokas jaksaisi tabulatuurit suhteellisen oikein laatia, julkaisemme ne mieluusti näillä sivuilla.

Onkos poijjaat kuunellunna At the Gatesia. On meinaan The Hauntedin ohella kovimpia ruottalaisbändejä.

Kyllä Slaughter of the Soul on pyörinyt taajaan cd-soittimessa jo vuosikymmenen. Suuri suunnannäyttäjä.

Oliko hyvä pöhinä jöriksessä? Koiruohoa vaatineilla fanaajilla ainakin oli! Mites niitten vip-korttien laita Ilokiven keikalle?

Kiitoksia teille jälkimainingeista. Pistäkää tunnistettavaa koodia osoitteeseen seittimestari@mokoma.com, niin katsotaan tuota vip-asiaa.

Johan oli komea setti Tuskassa. Keskellä päivää kirkkaalla päivänvalolla, mutta johan lähti aamukrapulat hetkessä! Kurimus-levy tulikin jo haettua kaupasta, vielä kun saisitte noita vanhempia levyjä ulos lisää…

Vanhemmat levyt eivät ole meidän hallinnassamme. Mutta aikeita niiden saatavuuden parantamiseksi on aiemman levy-yhtiömme taholta esitetty.

mitäs äijät tykkää uuesta Entombedin levystä ? on muuten kova !

Yhden biisin perusteella ei voi kovin kattavaa analyysiä tehdä, vaikka hyvältähän se kuulosti. Pitää odotella virallista Euroopan julkaisua. Eihän ne taida paskoja levyjä osata tehdä.