Moro! Mikä on soittojärjestys Lappeenrannan keikalla, elikkäs siis kumpi on lämppäri?

Senkun tietäis. Heitämmä varmaan Peikkoloiden kanssa kolikkoa…

Pitääpä tänne taas jotain joutavia höpötellä ja udella. Noista video jutuist. Et eikös se joku DivX tehe videolle oikeutta? Luulis ainakin enemmän mitä RealMedia… Ei tarvitse katsoa kun kaksi pikseliä heiluu ja ihmetellä että “onko toi nyt auto vai kitara?”. Löytypä muuten Takatalvi mpegginä netistä(p2p). Sinänsä kiva että tämöset jotka ei mtn tv:tä omista niin pääsevät näkemään videon mutta tuskin on teidän rippaama. Epäilen ainakin. Niin ja millos sitä syksyn keikkalistaa tulloo ihmeteltäväksi. Vaik eipä toi kovin superia ole kun ei pittiin kuitenkaan voi tulla. Eikä pahemmin uskallakkaan. Onko muuten muita coveri vetoja joskus tulossa? -Masa The Toipilas

Vastaamme tälläkertaa hieman salamyhkäisesti, että syksy tuo vastauksen coveri- ja videokysymykseen, edellyttäen että hommat sujuvat suunnitelmien mukaan, ja että pari juttua onnistuu, ja että sitä ja tätä… Nimim. “Terveisiä treenikämpältä”

No voi vittu!No onko teillä tulossa mitään EI k-keikkaa?

On niitä muutama… Syksyn kiertueen tarkat keikkapäivät ja -paikat ilmoitamme pikapuoliin.

do you believe in god?

Some of us do, some don’t.

Pärkeles ku Kurimus pauhaa. Ootte tehny ylivoimasen addiktiivisen levyn pojat/miehet, joutasitte linnaan. Hoijjatteko muuten ite keikkahankinnat vai onko teillä mänägeriä…

Ei myö vasiten. Mokoma-keikat myy Janne Tokola Dex-Viihteestä. Soita sille!

Aika omaperäistä musiikkia tosiaan. Mutta tuo takatalvi viihdyttää varmasti muutaman oluen jälkeen hyvässä seurassa. Ja sanoituksista löytyy hienoja kohtia. Pitäkää homma kasassa… Ja Up The Irons!!

Olet ymmärtänyt oikein!

Olen omistanut Valu-nimisen julkaisunne jo jonkin aikaa, mutta vasta nyt viimeaikoina sitä on tullut kuunneltua kunnolla ja voi vihna, että se kolahti ja kovaa. Tässä pohdiskelin, että mahdetaanko näitä viisuja kuulla livesetissä enään koskaan? Muutama noista kappaleista kuulostaisi kyllä mahtavalta vedettynä thrash-filtterin lävitse! Ja ehkäpä jokupäivä teette “Kotiteollisuudet” ja nauhoitatte vanhoja biisejä uusiksi uusilla sovituksilla?

No mikäpä ettei. Jonkun yllätysvedon sieltä voisi poimia keikalla esitettäväksi. Kassellaan. Levytyshommiin tuskin lähdetään.

Saako niitä kukkohuppareita mistään? mielellään ihan tilattuna, kun tuonne lpr-keikallekaan ei pääse tuon armeijan takia…

Ei saa vieläkään. Kärsivällisyyttä, pyydän.

Onks toi teijä Jyväskylä keikka K?

Jyväskylän esiintymisarena muuttui Ilokivestä Lutakkoon, jossa vedämme Kickstart-festivaaleilla 11.9.2003. Kyseinen tapahtuma on K-18.

kurimus on erittäin hyvä. kiitos teille siitä. odotan aikaisempien aikaansaannostenne mahdollista uudelleenjulkaisua (en ole kuullut mokomaa ennen kurimusta). tseNppiä

Älä odota liikoja…

ootteko harkinnu vaihtavanne kansainvälisempään kieleen kuten esim. englantiin? koska silloin teidän olis helpompi vallata koko maapallo!!

Niin, tai jos laulais kiinaksi ja hoitais 1,2 miljardia kiinalaista levykauppaan?

Tiien että ennenki on kyselty teiän ihmisten elokuvamakua mutta kysellään nyt viel kerto kielon päälle. Eli; mikä on teiän ihmisten elokuvamaku? Parhaat päältä tai näin ollen. -Movies don´t create psychos, movies make psychos more creative-

Tätä aihetta ruodittiin tässä taannoin (Kysyttyä 15.6.2001) eikä tilanne siitä ole dramaattisesti muuttunut. Yleisesti voisi sanoa, että leffamaku vaihtelee orkesterin sisällä kovasti, aina eurooppalaisista taide-elokuvista hollywood-mätkinnän kautta japanilaiseen bukkakeen. Mustavalkoiset Uuno Turhapurot naurattavat kuitenkin kaikkia tasapuolisesti.

Mokoma studiossa -kuvasarjassa on Laiterunkkarispecial osa 2: “Gibson Flying-V ’67 Reissue + Seymour Duncan Custom” -sivulla linkin tekstinä Takaisin alkuun, vaikka kuvat vielä jatkuvatkin.

Oho, seittikeisari kiittää!

ilmeisesti se oli P2P. suhtaudutteko samalla tavalla faneihin jotka omistavat kurimuksen netistä ladattuna kuin niihin jotka kävelevät kauppaan ja ostavat sen minimipalkalla. kuten mä.

Joo, huonolaatuisia MP3:sia näyttäis löytyvän KaZaasta jonkun verran. Suhtautuminen kyseiseen ilmiöön on vaikeaa. Ei sille mitään voi, ja toisaalta on kiva että kelpaa vaikka ilmaiseksi. Mutta mitä varastamiseen tulee niin varkailta ollaan perinteisesti katkottu kädet. Yritä siinä sitten sharettaa ilman sormia!

Moi! Teidät kaksi kertaa nähneenä (Tuska ja Hukkarock) täytyy sanoa että wow!!! Saispa jostakin saman määrän energiaa pulloon pahan päivän varalle…

Moi vaan ja wow ittelles. Me emme pullota energiaa mutta levytetyssä muodossa sitä on saatavilla hyvinvarustetuista levykaupoista.

Vielä kerran kiitos Jörisrockin keikasta, oli aivan käsittämätöntä tykitystä ja Avoimen Haudan kohdalla meinasin suolata itseni, meinasi kyynel tulla silmäkulmaan kun vanhaa kunnon Deathia coveroidaan… sniif! Eihän Avoin Hauta-coveria ole millekään sinkulle/levylle tulossa lähiaikoina? Se olisi mageeta. Se on moro sitten, Ilokivessä nähdään perkele!

Kiitos kehuista, Avoin hauta -levytys meni valitettavasti munille, ks. Uutiset 21.7.2003. Teimme kaikkemme.