“Lähde Lappeenrantaan humppa siellä soi”. Kyseinen lausahdus kuvaa aika hyvin menoa elokuisena iltana Nite Trainissa. Mokoman thrash-humppa vahvistettuna Finntrollin ruotsinkielisellä millälieihme tonttuhumpalla. Äkkiseltään tuntuu aika perverssiltä yhdistelmältä, mutta väittäisin, että hienosti yhteen soppii jos ei nyt kuitenkaan ihan pussauskoppiin…

Mokoman suoritus ei kuulunut kesän parhaimpiin. Täysin kelvoton ei esitys varmaankaan ollut, mutta sellainen tietty hurmos ja ekstaasi jäi ainakin lavalla saavuttamatta. Jotain henkimaailmanjuttuja varmaankin ja niistähän myö ei mitään ymmärretä. Otamme välittömästi yhteyttä yhtyeemme intialaiseen henkiparantajaan ja sieluntulkkiin, sillä näin ei voi jatkua.

Finntroll oli hyvä. Mie ainakin tykkäsin. Pitänee tarkastaa toimivuus myös kotikuuntelussa jahka tässä ehtii. Pari tuntia unta kaaliin ja kohti Helsinkiä ‘oikeisiin töihin’. Perustele nyt sitten taas tämän homman järkevyyttä. Itselle ei tarvitse, muille joskus.