Onko teillä aikomusta tulla Turkuun, vai pitääkö Turun tytön matkustaa teidän perässänne ympäri Suomea jos tahtoo mannaa silmille ja sielulle??? Rok! Pääkallohuiviblondi Ü

On. Pidä pannu kuumana. Syksyn keikkapäivät & paikat julkaistaan myöhemmin.

Kova oli keikka Pellavarockissa! Kiitos päivän pelastamisesta teitille vaan. PS. Mistä semmosen hianon Mokoma-lakanan saisi…? Pakko saada. Ihan pakko.

Mokoma-lakana? Ei helvetti, kuulostaa Gene Simmonsilta… Mitä vielä, action figureja, oksennuspusseja ja taivaspaikkoja? Mihin tää merchandisebusiness on oikein mennyt..

Varsin veikeä ja hyvä keikka teillä oli Pellavarockissa kaikista pikku kommervenkeistä huolimatta. Mutta juontajat olivat kyllä todellisia ääliöitä, vai mitä? Ja kun se WC:ssä käyty sananvaihto jäi hieman lyhyeksi, niin milloinkas sitä oltiinkaan Hämeenlinnaan tulossa?

Kiitos, mutta mitä ihmeen kommervenkkejä? WC-keskusteluiden sävyä ja aihetta sen enempää tiedustelematta, tänään 18.8. tullaan sinne äänittämään pari biisiä, mutta et varmaan tarkoittanut sitä… Keikalle tullaan heti kun joku pyytää.

No ollaampas sitä salamyhkyräisiä. Rässiä korville ja piiskaa perseelle!!! Eli keikalle, keikalle, jne… En yhdy tuohon yhteen sanojaan vaan mielellään tuohon aiheeseen että edelleen… Huppareita. =) Ja asiasta monenteen. Olen tässä kovasti monasti päätäni vaivannut että onko tämä teidän uusi musiikillinen suuntaus hyvä vai paha kun itse fanittaa wanhaa matskua täysilllä mutta ei uuskaan paskaa ole ja se potkii vielä enemmän perseelle. Eihän sillä mitään merkitystä ole mitä minä olen mieltä kuhan teette sen minkä itse parhaaksi näätte. Mutta näin kuuntelijan puolesta joka on tykännyt niistä ekojen levyjen biiseistä niin tullaankos niitä koskaan kuulemaan enempää paria hassua lukuun ottamatta. toivottavasti edes joskus ja onko enää paluuta vai nytkö träshi polkee tahdit. Olihan tossa kurimuksella parit biisit jotka oli vanhaa taattua mokomaa… mutta joo.. eipä mulla mitään ihmeempää ajatusta ole mutta tässä nyt vai tuli purettua tommonen ajatuspallo. jos rässäätte niin tärsätkää kunnolla kera grindauksen. Ugh!… -MtS

Huppareita tulossa, ei vaan tiiä että millon. Kiitos ajatuksistasi. Kuten itsekkin totesit, emme ole jukeboksi, vaan luomme musiikkia kuten angstisten taiteilijoiden pitääkin – eli omista lähtökohdista. Orkesteri on nyt itsevarmempi ja tyytyväisempi itseensä kuin koskaan. Aiomme säilyttää tuon tunteen. Jää nähtäväksi merkitseekö se musiikillisten yksityiskohtien kehittymistä. Vanhoja biisejäkin otetaan ohjelmistoon, mikäli sieltä löytyy helmiä joita kollektiivisesti diiggailemme.

Sanoin että huppareita pitäis saaha… siis HUPPAREITA, HUPPAREITA, NOPEESTI, NOPEESTI!!!

Että mitäkä?