Ja katso, muutaman päivän mietiskely ja henkinen valmentautuminen mystisillä kukkuloilla guru Nasakin johdolla oli tehnyt tehtävänsä. Lammille saapui joukkio jonka otsalohkoista loisti valaistumisen hento kajo ja eteerinen hymy paljasti, että olimme käyneet paikassa josta vain lauluissa lauletaan ja kirjoissa kerrotaan. Rullasimme joogamattomme lavan sivuun ja jalat tuskin maata tavoittaen siirryimme lavalla.

Ja kah, koko rinne oli täynnä vastaanottavaista festarikansaa, jonka avustamana rokkasimme niin maan penteleesti. Tunnelma oli loistava, soitto kulki kiitettävästi, välillä meinasi jopa naurattaa. Kukot orrella kesäturnee sai näin ollen Pellavarokissa arvoisensa päätöksen. Kesä oli kiireinen, mutta palkitseva ja taisihan meillä olla toisinaan aika vietävän hauskaakin. Suuret Kiitokset keikoilla käyneille ja niistä diiggailleille, syksyllä nähdään taasen!