Tuskan keikkaraportissa viittaan Ylen kuvausryhmään… Onkos heijän kuvaamaa materiaalia tulossa millon ulos televisiooosta? …jotta tietää oikeeseen aikaan laittaa oven takalukkoon tvlupatarkastajan varalta, vääntää naviskat kaakkoon ja painaa videoiden rec:iä… Mukavaa oloa!

Yle näyttää Tuska-koosteessaan yhden Mokoma-viisun, ilmeisesti Avoimen haudan. Se onkin sitten em. kappaleen ainoa taltiointi koskaan, joten jengi: videot pyörimään! Ohjelma tulee tämänhetkisen tiedon mukaan TV1:ltä 5.9.2003.

Kitoookset jo tulevista tabulatuureista. -taisin olla väsynyt houkka-

No eipä kestä. Pientähän tää.

Ootteko työ kuullu Kotiteollisuuden Helvetistä itään biisiä ja mitä mieltä siitä? Hyvää äijärokkia mielestäni. Joko teillä muuten alko syysloma?

Ite en oo vielä. Olen tosin kuullut että se on hyvä. Syysloma alkoi, nyt on aika hemmotella itseään.

Kyllä täytyy todeta että koulu syö miestä ja etenkin kitaristia.. Soittelin musiikin tunnilla liiton lopun alkuriffiä ja kahden kilon vaahtosammuttimen kokoinen ystäväni heilutti 7 mm pituista tukkaansa nk: kybällä´.. pogoaminen loppui siihen kun eräs henkilö veti samickista plugin irti ja sanoi. tarviiko sitä saatanan saatanan palvontaa soittaa oko ajan. muun luokan katsoessa minua ja ystävääni syyttävästi.. kumma kun eivät ymmärrä musiikin ja yksilön vapauden päälle.. “leka”

Jengi ei vaan niinkö tajuu, niinkö? Kuulostaa tutulta. Valitse foorumisi oikein, niin saat ymmärrystä.

Kiitos hienosta Pellavarockin keikasta! Kyllä nyt kelpaa tepastella uusi hieno kukkopaita päällä. Hyvästä kannattaa maksaa, mutta askarruttaa silti miksi tyttöpaidan hinta oli huikeat 20 euroa? Sukupuolisyrjintää?

Tyttöpaidan valmistuskustannukset, tarkemmin sanoen itse paidan hinta on painotalossa selvästi kalliimpi. Ei oo meidän vika.

Heitetäämpä vielä tämmöinen kysymys peliin. vaikkette ole jukeboxi niin onko mitään merkitystä mitä yleisö mölisee? Elikkäs jos setissä ei vaikka ole jotain biisiä jota kansa vaatii niin soitatteko sitä ollenkaan? paranoidia ei lasketa. Määrääkö settilista show:n? Mitäs mieltä olette lavalta daivaamisesta?

Homma menee silviisteen, että osaamme tällähetkellä reilun setillisen biisejä, joista soitamme illasta riippuen mielestämme toimivimman otoksen. Yleisö saa esittää toiveita mutta niitä ei välttämättä voida toteuttaa saman keikan aikana, sillä emme ole varautuneet soittamaan (lue “treenanneet”) toivebiisiä. Siihenkin on muuten syynsä. Yleisön palaute ei ole kuitenkaan merkityksetöntä vaan saattaa jäädä jonnekin kytemään ja seuraavissa treeneissä opetellaan ehkä just se biisi. Esim. Koiruohoa on toivottu keikoilla usein, mutta emme ole vain saaneet treenattua siitä sellaista live-sovitusta, jonka soittaminen tekisi tuolle hienolle kappaleelle kunniaa.

Missasin Tuskan keikkanne koska hölmö wannabe satanisti/saatanan lapsi/riittämättömän-valon-ruhtinas löi minua. Saanko jonkin sortin lohdutusta?

Saat. Sellaista sattuu. Ei muuta kun häntää pystyyn ja uutta matoa koukkuun.