höh.. ette kurjat vastanneet mun toiseen kysymykseen… miä mieltä olette lavalta daivaamisesta? tai yleensä surffaamisesta?

“It’s always funny until someone gets hurt, and then it’s just hilarious.” – Mike Patton.

mitä te teitte sille pellavarockin makkaralle ku se meni vähä huonoon kuntoon? mä muuten korjasin sen talteen ja hirtin meijän riiheen.

“Kiikun kaakun, täällä vaapun.” – Armas Paskiainen. Jaa, oisko kyseessä ollut sellainen pieni leikkimielinen brutalisointi ja sodomointi? Ei muisteta tarkkaan.

Eikö mitenkään… siis EIKÖ MITENKÄÄN TAI MISTÄÄN SAA NIITÄ VANHOJA LEVYJÄ?… Pistäkää niitä lisää tulemaan… voi tämmöset vasta valmistuneet Mokoma fanit tykittää kotona hirmuisesti ja lujaa, myös ilmakitaraa heiluttaen ärhäkkäästi… Pyytäisin…eiku suorastaan vaadin!

Ei myö tiietä. Jospa pommittaisit EMIä tästä asiasta?

Onko jo tietoa milloin kurimuksen tablatuurit ilmestyy?Myös muutkin mokoman tablatuurit kiinnostais..joitakin löytyy mut ei kaikkia..meil alotteilla mokoma-covermeininkihässäkkä..uutta ja vanhaa tiukalla asenteella!!! -Haxu-

Vai että coveribändi. Mikä suuri kunnianosoitus! Tabulatuurit yritetään saada julkaistua asap. Kuismalla on ollut niin kiirus ettei se oo ehtinyt niitä vielä tarkistaa.

Karjala-olut ja Mokoman Kurimus. Ah,siinäpä vasta oiva yhdistelmä!

No mikä ettei! Orkesterin se osa, joka viinamäellä viihtyy, on kyllä tavannut sipaista mieluummin keravalaista välikaljaa tuulensuojaan.