Kiittää ja kumartaa suomi trashin kunkuille (se on sit niiku te, jos tajusitte) ja kysyy että onko teillä suunnitelmissa coveroida tuon toisen thrash-metal kuninkaan, metallican tuotantoa, suomeksi tietenkin. esim jollekkin sinkun b-puolelle yms. Sillä tosiasiahan on että metallican vanhempi tuotanto pyyhkii tollasilla slayereillä sun muilla perseensä.

Eihän tässä ehdi omiakaan biisejä treenaamaan, saati sitten muiden. Ja mitä cover-valintoihin tulee, niin esim. Chargedin kohdalla halusimme nostaa esiin ässäbiisin, joka ei mielestämme saanut ilmestyessään ansaitsemaansa huomiota. Sama kriteeri ei oikein istu Metallican tai Slayerin puhkikaluttuun tuotantoon.

H.E.L.L.? Homot Ei Lepää Lappeenrannassa?

Jatka vain samaan malliin, kyllä sinä vielä onnistut.

Check out legendary Finnish Drunk Punk band Yhdyskuntajäte from: http://yhdyskuntajate.da.ru / Tsekkaa legendaarinen sorbus punk yhtye Yhdyskuntajäte: http://yhdyskuntajate.da.ru

Kiitos vaan, muutama legendaarisempikin tulee kyllä mieleen.

Kurimus on timmeistä timmein!!! Aivan upeaa musiikkia. Kurimus on suunnannäyttäjä suomalaiselle hevimusiikkille. Odotan innolla tabeja. Koettakaas potkia miestä persiille että saa naapurit uudenlaista kuritusta!!!!!

Vielä potkiakin pitäisi ilmaisen työn tekijää, hurjaksi on mennyt.

ihan niukkaa… toivottavasti tota ep:tä ei nyt ole niin pahasti rajoitettu ettei sitä riittäisi marraskuun tavan keikalle jollei sitä muualta kuin keikoilta saa -MtS

Moro Masa, ep:tä saa myös kaupasta.

Kuulkaas äijät. Mistä perkeleestä saan hankittua teidän Perspektiivi singlen? Onko siitä tehty pienikin painos kun ei mistään löydy edes käytettynä! Mokoma kokoelma olisi sen saatuani täydellinen.. Fantastista on kyllä se että pistäydytte kiertueen merkeissä myös oulussa. Taitaa lähteä tältä herralta järki 16.10. Uusi EP:kin on jo teoriassa ostettu.

Ei kai sitä mennyt kuin radioille frisbeeksi. Mutta onhan noin täydellinen kokoelma saatava kuosiin. Tiedustele asiaa paitamyyjältämme Santulta Oulun keikan yhteydessä.