Siispä Oskun divariin !

Onnea matkaan!

Näin jälkikäteen iso kiitos tuosta 68:sin keikasta.Se oli vain vähän kummaa että tavallaan jäi takaraivoon naputtamaan kun ei tullut suomennettua versiota “Kuoleman enkeli” eikä “Verisade” kappaleista.Slayer-hypeäni vielä tuo vähemmän blondi kitaristi yllytti kun jotain ison-S:än riffiä siikä skulasi.Kysyn siis,että olisivatko nuo teiltä toteutettavissa ja yleisölle nautittavaksi siirrettyinä mahdollisia?

Oishan se varmaan teoriassa mahdollista, mutta olisivathan nuo nyt kuitenkin liian ilmeisiä coverointikohteita. Keksitään jotain nokkelampaa. Ei silti, Slayer on maailman paras.

Tutustuin bändiinne vähäaika sitten ja olen todella yllättynyt suomalaisesta thrash-laadusta! Hemmetin tiukkaa settiä! \,,/

Kiitos kehuista. Lämmitti!

täytyi tulla vielä mainostamaan uuestaan kantrihai.cjb.nettiä, koska lisäsin pari mokoma kuvaa sinne entisten lisäksi. vilkaiskaahan jos kiinnostaa. -MarQ-

Vilkaisin. Hyviä fotoja.

Tabulatuureja, tabulatuureja, tabulatuureja… tahtoa minä mokoman…

Tulevat kun ovat tullakseen. Tabulatuurien väsääjät tekevät niitä kun muilta kiireiltään joutavat. Melkoisen iso homma muuten, paljon palkatonta uurastusta.

Lienettekö tietoisia, että mm. YUP:n Martikainen sekä KT:n Hynynen ovat viimeisintä levyänne ylistäneet? Ilman kyseisiä kehaisuja Kurimus tuskin levyhyllyäni koristaisi. Loistava levy kerrassaan! Olisiko Teillä puolestaan heittää ilmoille vinkkiä tuoreemman puoleisista levyistä joita kannattaisi hankkia mikäli edustamanne tyylisuunan musiikista pitää? Nyt olisi ehkä mahdollisuus vaikuttaa ihmisten (ainakin minun) ostokäyttäytymiseen… -Sami-

Herrat M ja H ovat näin ollen tehneet hyvää myyntityötä. Kiitos heille. Onhan se toki mairittelevaa, että tuonkaltaiset musiikkivaikuttajat puhuvat suosiollisesti. Tsekkaa nyt ainakin uusi Divine Decay ja Total Devastation. Hurjaa meininkiä! Laulavat tosin englanniksi, jos sillä on jotain väliä.