Juuri olin tulossa pyytämään teitä Oulun suuntaan keikalle mutta huomasinkin jo teidän listastanne, että olette tulossa. Kiitos kun vaivaudutte tänne pohjoiseen!

Ole hyvä vaan! Onneksi nuo muut keikat järjestyivät siihen ympärille, niin mahdollistui toi Oulukin.

Kyllä jounin ja kaarlen orkesteri veivät nyt voiton tänä vuonna ilmestyneistä levyistä.. onkos tuo viikatteen uusi levy poijjiille tuttu? ja onko kaarle teidän tuttava? ja kumpi voittaa tappelussa jouni vai kaarle?

Hieno homma. Ei oo vielä ehditty tsekkaamaan. Päivää sanotaan kun tavataan. Tappelussa ei voita kukaan.

Yksi kysymys Mokoman kitarasaundeista: Miten te saatte niin PERKELEEN hyvät saundit kitaraan? Elikkä minkä kaikkien tekijöiden tulos tämä korvia hivelevä eli ihanasti riipivä ääni on?

Tässä ohjeet: kymmeniä jollei satoja tunteja yhteissoittoharjoituksia -> Gibson Flying-V/Ibanez UV777 -> Peavey 5150 + pari pedaalia -> Janne Saksan äänitys ja miksaustaidot -> Finnvoxin masterointipöytä. Lisäksi yhteissoundin tukevuuteen vaikuttaa helvetisti Hessun bassomurinat. Siinä se.

ei oikein tykkää pelittään aina toi www.mokotab.tv

Ensinnäkin se on www.mokotab.tk. Toiseksi, emme vastaa em. sivuston ylläpidosta, joten käänny tässä asiassa mokotabin seittimestarin puoleen.

Voin kertoa, että eilisen Jyväskylän keikan jälkeen on vieläkin suu korvissa. 29v. keskiluokkaisen nuoren naisen suu oli korvissa keikan ajan. Rehellisesti sanottuna eikä yhtään liioiteltuna Suomen paras bändi. Loistavat biisit ja lavalla toimii äärettömän hyvin. Nyt oli tilaa remutakkin enemmän kuin 68:ssa. Suskin kautta Markolle keikasta viestiä pistin, mutta tässä vielä muillekkin pojille. Ei voi kuin ihmetellä, että neljän tunnin unien jälkeen yhteiskuntapolitiikan luennolla vielä hymy pysyy. Taisi olla teillekin mukava keikka ja voin vihjata, että jengi mesos enemmän eilen kuin Niskiksen keikalla keväällä ja se on paljon Jyväskylässä se. Tulukaahan pian takasin. On se niin mukavaa vaan. Ja on muuten eka kerta, kun mihinkään vieraskirjaan tms. viestiä laitan. Olen vain vaikuttunut, entistä enemmän. T. Hanna

Hyvä Hanna. Kiitos, että rohkenit jättää palautetta. Eihän tällaisia olekkaan…

Juu eli millon teidän seuraava levy/sinkku on tulossa? Varmaan kestää aika kauan, mutta osaisitteko arvella yhtään ees 6-8 kk säteellä? Markolle ja koko bändille terveisiä sit kans.

No alustavan epävirallisesti voisi paljastaa että uusi sinkku ennen kesää 2004 ja levy kesän 2004 jälkeen. Mitään päätöksiä ei ole vielä tehty. Studioon lähdetään heti kun ne 10-15 biisiä on valmiina.

Mitäs mieltä Mokomat ovat Lamb of Godin uusimmasta kiekosta “As the Palaces Burn”? Tuntuisi miksaus olevan vähän samoilla linjoilla, joskin taitaa LoG mennä vielä hivenen blaskimpaan suuntaan.

Ei ole tullut liiemmin tsekattua Ameriikan gospelimetallisteja..

Muutamia kuvia Pellavarockin keikasta. http://www.kotiposti.net/harho/valokuvat/

Tattis, kaatuilukuvat on sitä oikeata huumoria.

Siitä peruuntui toinen keikka vierestä, ja pistokeikka Lappeenrannasta Seinäjoelle on vailla järjen hiventä. Katso Suomen karttaa ennen kuin kuuntelet ilkeämielisen baarimikkokaverisi analyysejä kusipäisyydestämme. Vaikka onhan se saattanut jo hieman noustakin, mene ja tiedä.

Missä perkeleessä se takatalvi video on?! Laittakaa se sivuille hyvin nopeasti etteí tämä Erkki suutu ja mustaksi muutu!!!

Hyvä vielä vaalea Erkki. Sehän on vaikka missä. Helpoiten sen saa ostamalla loppukuusta ilmestyvän EP:n. Saat lisäksi 5 biisiä ja Punainen kukko -videon.

Sitä vain, että onko Hämeenlinnan keikka K18? Ikävää nimittäin, jos tällainen raitis ja raikas nuorimies ei nää Suomen kovinta bändiä lauteilla omilla kotikulmillaan.

Kysy Metropolista. Kun siellä viimeeksi kävin, niin se vaikutti kyllä nuorten aikuisten ottolalta…

Kysyisin Annalalta ootko pyörämiehiä? Takatalven ja silmäterän sanoituksista tulee sellanen fiilis et nyt lauletaan (ainakain vertauskuvallisesti) prätkän ajamisesta ja talviseisonnasta. Vai oonko mä vaan kännissääää…. t:H-D mies

Marko on enemmänki polkupyörämiehiä. Sori, taidat olla kännissä.

Paljonko se Ep tulee maksamaan ja hyvä että saatiin vihdoinkin nuo paidat myyntiin… Pitää ostaa semmonen…

EP maksanee n. 10e.