No myö mentiin kun kerta pyydettiin ja mikä ettei oltaisi menty koska ainahan sitä heviä on kiva vääntää ja siinä sitten kamat pystyyn iskettiin ja vähän äijäin kanssa speksailtiin ja myöhemmin illalla vähän pleksailtiin ja sehän se vasta kivaa hommaa onkin kun oikein vauhtiin pääsee niin meitähän ei pysäytä juuri mikään ja olihan siellä aika paljon kaikkia tuttuja ja muutama ihan kohtuullisen lupaavan kuuloinen orkesterikin joku ihme Impaled Nazarene ja sitten vielä olikohan se nyt annas kun mie vähän muistelen niin Kotiteollisuus nimeltään se oli kyllä tosi hauska juttu kun se laulaja se Hynyinen vai mikä se oli kun sano välispiikissä jotta “paska lehti, paskat bileet, paska bändi” se oli jotenkin niin vietävän vitsikkäästi laukaistua että oli siinä naurussa pitelemistä kyllä juu eikä siellä sitten vissiin mitään muuta tapahtunutkaan eli onnea 2-vuotiaalle uhmaikä lähestyy…