Tota olihan kova setti kickstartissa! Laitetaanko tulemaan kuvia kyseiseltä keikalta? Eturivistä muutaman kerkesin napata. t: -yksi niistä kolmesta profeetasta-

Paa tulemaan vaan! Kiitos jo etukäteen.

Vanhemmasta tuotannosta ollaan kyselty aika paljon. Valu -levy löytyi ainakin vielä kuukausi sitten erään valtakunnallisen kauppaketjun verkkokaupasta. Eräästä verkossa toimivasta divarista taas löytyi uusien levyjen listalta Mokoman 120 päivää ja käytettyjen puolelta samainen ja lisäksi ainakin Seitsemän sinetin takana ja Rajapyykki -singlet. Kannattaa siis pitää silmät auki, kaikkea ei löydä googlella tai www.vertaa.fi:llä. Nyt kun vielä Perspektiivi löytyisi jostain… ah 🙂

Kiitos tästä vinkistä. Ottakaa vaarin, jos levyjä mielitte!

Kolme kertaa olen teidät nähnyt metelöimässä tänä kesänä, enkä vieläkään saa öitäni nukuttua kun en ole livenä kuullut “Liiton loppua”…eikö olisi Pakkahuoneella 10.10 aika päättää tämä minun piinani…???

Toiveesti on pistetty korvan taakse, mutta kuten arvaat, emme lupaa mitään…

Onkohan punainen kukko videolla mahdollisesti kuvamateriaalia Jörisrockista? Pelottaa ajatella jos on, kun me täristään (mossataan) eturivissä sinisenä. HUI! Tämä on tylyä puhetta.

Ei ole. Ei tarvitse pelätä enempää.

Osaisikohan joku tehdä tuosta kukosta taustakuvan. Voisipa olla aika tyylikäs. Ainakin luulen niin.

Osaisin, ja voisin tehdäkkin. Hyvä idea, pannaan tuotantoon.

Rakas Macho “Turre” Annala, osaatko pyörittää partaa samalla tavalla kuin lettiä Tuska-televisioinnissa? Elä ainakaan sytytä partaa tuleen jooko?

Marko ei nyt ehdi vastaamaan parta-asioihin. Marko teke uusia biisejä. Luomistyöhön syventynyttä taiteilijaa ei saa häiritä.