Sikaa ei pidä säkissä ostaman. Kuuntele näytteet biiseistä ja totea laatu [näytelinkit poistettu 12.3.2010]. Ja muista, että levyllä on myös videot Takatalvi ja Punainen kukko sekä mpeg- että erittäin korkealaatuisina Quicktime -versioina.

Punainen kukko -EP kaupoissa perjantaina 26.9.

Punainen kukko – Kurimuksen ankarimmasta thrash-pläjäyksestä muodostui kesän keikoilla sekä bändin että yleisön suosikki.

H.E.L.L. – Vuonna 1989 ainoan levynsä julkaissut lappeenrantalainen Charged on Mokoman suurimpia innoittajia. H.E.L.L. (Hän ei lepää lainkaan) on käännös-cover Chargedin kappaleesta A.C.N.R. (Anti-Christ Never Rest). Mm. tämän biisin tahtiin opeteltiin aikanaan Monarilla moshaamisen ja stage divingin aakkoset.

Pillipiipari 2003 – Vanhan materiaalimme perään on haikailtu aika tavalla viime aikoina. Debyyttilevy Valulta soittajan suosikkeja oli veikeän koukukas Pillipiipari. Äänitimme kappaleesta nyky-Mokoman tulkinnan.

Täältä etelään – Kyllä kirpaisi, kun Entombed-boogie Täältä etelään päätettiin tiputtaa Kurimus -albumilta. Tässähän on perkele doom -väliosakin.

Marjat – Kyllä kirpaisi, kun Kurimus-sessioiden kaunein sävellys päätettiin tiputtaa levyltä. Hävisi pudotuspelit täpärästi Silmäterälle, joka sopi tekstiensä puolesta paremmin albumikokonaisuuteen.