Satuin eksymään sivullenne ja latasin takatalvi-kappaleenne. Pidin siitä kovasti. Pitäänee käydä levykaupassa. Kiitos!

Hienoa toimintaa!

Mitkäs musiikki genret on mokoman pojille ne rakkaimmat? (tosiaan toi marko hukkuu tosta oikeesta laidasta joskus… tiiä sitten mikä on… aikasemminkin joku siitä sanonu jtn ajattelin ilmottaa… )

Heavy ja metal, lähes kaikissa muodoissaan. Tällä hetkellä mennään aika pitkälle thrash metallin, death metallin ja grind coren parissa. Vai että Marko hukassa? Marko on kyllä sellainen epeli… Välillä se piiloutuu kammioihinsa luomaan musiikkitaideteoksia. Silloin sitä ei näy.

Näytetäänkö punainen kukko videota jossain vaiheessa levyraadissa?

Emme tiedä. Kysy Levyraadin tuottajalta Jukka Väänäseltä.

Perkeleen tiukkaa kotimaista rässiä lontooksi tekee Divine:Decay. Koklaappa sennii mokoma. Siinähän ne taitaa tämän vuoden kovimmat hevipläjäykset olla, teittin Kurimus ja Divine:Decayn Maximize the Misery…

DD on kyllä soinut levysoittimessa ahkeraan. Hyvä Alec & co!

Onkos Suomineidon maantieteellinen persreikä Kotkassa vai Imatralla?

Käy tarkistamassa. Kummassa haisee pahemmalle?

Miten Marko saa silmälasinsa pysymään päässä keikan aikana? Jos minä yrittäisin samaa yleisössä, tallaisin niiden päälle alle kymmenessä sekunnissa.

Marko on maagi.

Kiitos että olette laittaneet uudelle EP:lle tuon Pillipiiparin! Sain joku aika sitten vihdoin Valu-levyn käsiini ja huomasin että siellähän onkin yllättävän hienoja biisejä. Onko ollut mielessä tehdä uusia versioita muista vanhoista biiseistä?

Eipä kestä… vielä kun saataisiin ehjät levyt, niin pääsisit rokkailemaan kunnolla. Katsotaan, juuri nyt ei ole suunnitteilla muita lämmittelyjä. Keikoilla ehkä…