No, palattiinpa ex-tyttöystävän kanssa yhteen keväällä. mietittiin jopa yhteenmuuttoa kesällä. nyt syksyllä kuitenkin erottiin. löytyipä tuo silmäterä-kipale sitten uudestaan stereoihin… snif t:Gsus

No sattuipa… Kappaleelle löytyi sitten melkoisen konkreettinen tulkinta. Sure aikasi, kuuntele Silmäteräätäysillä, ja sitten ei muuta kun häntää pystyyn ja uutta matoa koukkuun.

milläs rummuilla hyrkäs soittelee?

Hygellä on Taman Starclassicit.

Nyt kyllä harmittaa toi ep:lle käyny juttu mut ei kai sil maha mtn. Nyt vihdoin ja viimein sain käsiini seitsemän sinetin takana sinkun… Reitti oli ehkä pienoinen pettymys mutta ehkä sekin aukeaa parin kuuntelukerran jälkeen. Vieläkö saisi sen Perspektiivin jostain käsiin niin olisi minullakin kaikki. Ja eikö ennen Valua tullut joku c-kasetti demo jolta ei kaikki biisit päässyt kuitenkaan Valulle??? ja ei ainakaan Operalla toimi nämä sivut 100%…. ei kai tässä kiihkeempiä. rock on! -MtS

No sullahan alkaa sitten olla enemmän Mokoma-tuotantoa kun monilla bändin jäsenistä! Joo, EP:tä joudutaan odottaman koko lössi, ilmoitetaan asap, kun tiedetään uusi julkaisupäivämäärä. Ps. Seittimestari on tyytyväinen jos 95% selailijoista näkee sivut kunnolla. Lopun 5%:n tyytyväiseksi tekeminen vaatisi enemmän työtä kun mitä resurssseja on just nyt käytössä. Nyt seittimestari on tyytyväinen että sivut menee w3.orgin XHTML-validaattorista läpi. Katotaan sitten www.mokoma.com 4.0:n yhteydessä tota Operaa, OK?

Terve. Ei ole mitään kysyttävää..pari biisiä oon kuullu ja täytyy sanoa, et mainiot riffit! Takatalvi on aika hyvä kokonaisuus, niillä rummuilla ja riffeillä lähtee pää liikkeelle väkisinki. Kiitos siitä 🙂

Ole hyvä! Ei muuta kun tukka pyörimään.

10.10 tampereella ku soittelette kotiteollisuuden kanssa ni kumpi teistä soittaa ensin? toivon että kotiteollisuus sillä teitin musiikki on menevämpää ja kotiteollisuus kuulostas aika latistuneelta teidän jlk… et kui o?

Mokoma lämmittelee Kotiteollisuutta, tietenkin. Kotiteollisuus on ansaitusti listaykkönen ja me eitodellakaan olla. Tuollaisilla meriiteillä joutuu soittamaan viimeisenä vaikkei haluaisikaan.