Mokoman jo kertaalleen lykätty EP-julkaisu siirtyi jälleen. Tällä viikolla saksalaiselta CD-tehtaalta saapunut erä osoittautui vialliseksi, joten se jouduttiin vetämään pois markkinoilta aivan julkaisun kynnyksellä. EP:n valmistuksessa tapahtuneen virheen johdosta EP:ltä puuttuivat videotiedostot kappaleista Punainen kukko ja Takatalvi. Punainen kukko -EP:n uusi julkaisupäivä on perjantai 10.10.

Mokoma ja Sakara Records toivovat CD-tehtaan tällä kertaa onnistuvan EP:n valmistamisessa käsikirjoituksen mukaisesti. Yhtye on myös äärimmäisen pahoillaan siitä, että fanien kovasti odottama EP viivästyi jo toistamiseen.

“Olemme pahoillamme EP-julkaisun viivästymistä. Onneksi kaikki kuitenkin järjestyi parhain päin, eikä tarvinnut lähteä miehissä Saksaa polttamaan. Ei ois meinaan tikut riittäneet”, toteaa Sakara Recordsin johtajistoon kuuluva Mokoma-kitaristi Kuisma Aalto.

Tsekkaa Punainen kukko -EP:n biisinäytteetä muutamaa uutista alempana!