Jepp. Tässä olisi kysymys sivujen grafiikan/ bändin logon suunnittelijalle: (tai jos äijät itse tiedätte, niin voitte toki vastata: Mikä on tuon mokoman fontin nimi, jolla bädin logo näkyy olevan taiteiltu? Joku hassu oli laittanut logonne tähän taustakuvaksi, mene ja tiedä, miksi, mutta tuota fonttia olen etsiskellyt ja jos joku voisi sen minulle kertoa, olisin tod. kiitollinen. En olekaan aikaisemmin tähän bändiin tutustunut, mutta meininki kuulostaa ihan kivalta. Jatkakaa samaan malliin! -Minna-

Logon suunnittelija Ville Koli vastaa: Logon pohjana on käytetty Emigren valmistamaa Mason-fonttia.

moi..tuli tuossa mieleen et onko teidän huppareita myynnissä? jos on niin missä? ku pitäis saada toinenkin tyylikäs huppari et ku kotiteollisuuden paita on tuulettumas niin olis vetää päälle teidän toinen..

Hupparit, kuten muutkin uudet rätit, lähtevät tänään tilaukseen. Oisko pari viikkoa, ja sitten niitä saa ainakin keikoilta + Airon musiikista.

Mokoma esiintyybi jo Huom!!! klo 21.30 Pakkiksella, Stigma vetäisee Klubin puolella klo 22.30 siinä Mokomien tyhjentäessä ja Kottareiden täyttäessä tekniikalla lavaa. Lavan pitäis olla klo 23.00 siinä kunnossa, että Kottarit aloittaa shownsa… T; Keikkasäätäjänne Tkl

Kiitti Toge!

satutteko tietään monelta te aloitatte pakkhuoneella ja koska herra jouni ja kumppanit aloittavat kun tästä ei oikein ole informaatiota löytynyt

Muutamalla rokkikeikalla käyneenä voisin kuvitella että Mokoma vetää 22.30 ja Kotskateoll. 23.30, mutta arvailuksi menee. Me saamme tietää asian soittopäivänä stagemanagerilta. Kysy sinä joltain muulta, esimerkiksi keikkajärjestäjältä.

Terve. Olin monta vuotta kuuntelematta metallia, koska sahaus ja ahtojuntta puuttuivat vallan. Nyt te teitte sellaisen saatanan levyn, että sitä joutuu kuuntelemaan koko ajan. Kurimuksella on kaikki se mistä pidin trashmetallin alueella. Helevetillinen kiitos. Olette Äijiä!

Kuukauden, ehkä jopa vuoden palaute. Kiitos.

Pakkahuone 10.10. Kuinka kauan saatte soittaa ja kauanko vedätte pidempään kuin saa? Niin ja monentenako hyppäätte lavalle?

Kait me soitetaan joskus 22-23… Kannattaa tarkistaa keikkajärjestäjältä! Mokoma on ekaks ja sit Kotiteollisuus.

no persele.. ostin ton punasen kukon perjantaina Huom:laillisesti. ja mie haluun rahat takasin.. luullin että myllyssä on vikaa mutta hurjat germaanithan ne vaan olivat hutiloineet,piti varmaan uusia mersuja mennä koittamaan.. biisit ovat kyllä varsin ensiluokkaisia, kiitos niistä herroille taiteilijoille.

Hyvä että ostit laillisesti, vaikka en ymmärrä miksi se piti erikseen mainita. Oletko sitten aikaisemmin rahoittanut Venäjän mafian liiketoimia, mene ja tiedä… Ei muuta kun levy 10.10. takaisin kauppiaalle, ja pyydä uusi tilalle.

Kuunteletteko työ koskaan muuta kuin heviä?

Tämä oli varmaan kompakysymys. Noh, välillä kuunnellaan uutta Metallicaa…