Tästä se riemu repeää! 10.10 on tasan mun synttäripäivä, jolloin täytän 18, syysloma alkaa ja vielä ilmestyy teidän EP. Jumala on siis olemassa! Kyllä nyt suut napsaa.

Elämäsi on yhtä juhlaa, onnittelut. Toivotaan nyt hartaasti, että saksalaiset saavat levyt Suomeen ajoissa. Ei niistä näköjään aina tiedä.

Ettepä vastannu tohon demo kysymys hommeloon olleskaan. No eipä tällä operalla näytö oikein muu tökkivän kuin että markosta näkyy vain nyrkki ja välillä olen havainnut että ylhäällä olevat “ajankohtaista”, jne jutut hyppää omilli riveilleen elikkä ne menee ylhäältä alas eikä rivissä… mutta sitä tapahtuu harvoin. että semmosta. väsätkää joskus kuntoon jos jaksatte… Tuollaiset silmäterän kaltaiset kesäromanssit on perseestä kuten joku mainitsi. Nimimerkillä. Kokemusta löytyy(MtS

Sori, mutta demot pysyy piirongin laatikossa. Mainitsemallasi ensimmäisellä demolla on yksi julkaisematon kappale, nimittäin Toinen kohtu, joka on ilmeisesti tulossa EMIn mahdolliseen uusintapainokseen Valusta, mutta ei spekuloida tuolla aiheella sen enempää.

Tuo viallinen painos EP:stä, siinä vissiin se vika että ei ole musiikkivideoita mukana vai? Ostin kyseisen 26.9 ja omallani ei ole ainakaan Takatalven tai Punaisen Kukon musavideoista tietoakaan. Onkohan mahdollisuuta vaihtaa kyseinen cd jälkeenpäin? Omani ostin lpr:n levymusiikista.

Käy vaihtamassa viallinen tuote uuteen, jos joku on myymyt sinulle paskaa. Kauppiaita ohjeistettiin pidättäytymään viallisen EP:n myymistä juuri tästä syystä..

Kyllä mie oon sitä mieltä, että kyllä Johannekselle pitää jotain palkkiota saada tabulatuuriurakastaan! On tehny hyvää jälkeä! 🙂

Johannekselle iso käsi! Jälki on kyllä hyvää, kuten mainitsit. Palkkiosta päästään varmasti yksimielisyyteen.

Haluaisin kehua tuota Punainen Kukko-biisiä: Siinä on riffit kohdallaan ja loistavat sovitukset. Yksi parhaista 2000-luvun thrash-biiseistä. Olkaa hyvä.

No kehu ihmeessä! Otamme ylistykset nöyränä vastaan. Kiitos sinulle.