kiitos siitä että päivitätte sivujanne ahkerasti. se kun tuntuu monilla orkestereilla olevan kovin hankalaa. uutta tuotantoa odotellessa kampean n. kahden viikon päästä kuopion henry’s pubiin jammailemaan teidän loistavien (live-)rallien tahdissa, käsiä yhteen läpsien ja jalalla koreasti pistäen. toivottavasti siellä on uusia paitoja myynnissä…? ja huppareita…? ansaitsette pojat ison kunnian kurimuksestanne. *niiaa* -Leather-

Hyvä nti Nahka, meillä ei ole muuta tehtävää elämässä kun ystävien ja ymmärtäjien palveleminen. Kuopioon siis! Kauppias Hämäläinen lupasi kattaa myyntipöydällemme uusia herkkuja itäisistä maista.

Päivää (k)ukot. Tutkiskelin musiikkiarkistoani viime vuosituhannelta. Silmiini osui Exit Severed -nimeä kantava mestariteos. Kyselisin, että mikä mahtaa olla tämän kasetin nykyinen arvo katukaupassa?

Kyseessä on siis Mind Riotin kakkosdemo joulukuulta 1991. Teoksella lienee vain katukaupassa harvinainen tunnearvo. Kadultahan ei saa tunnetta, kylmää läheisyyttä vain. Näin ovat isot pojat kertoneet.

Kiitos sinulle, Ville Koli. Valitettavasti en ole löytänyt kyseistä fonttia freewarena, onko sitä edes tässä muodossa? -Minna-

Hyvä Minna, kyseessä on maksullinen fontti. Pennit jonoon ja fonttikaupoille.

SAIPA! SAIPA! SAIPA! T: SaiPa-Risto

Hyvä Saipa-Risto, näin on! Kyllähän sitä kesällä ja alkukaudesta viitsii SaiPa fanina pullistella…

Monarilla onkin näköjään joulukuussa edustettuna sitten koko kaksi bändiä käsittävä Etelä-Karjala-thrash-metal-scene, on Mokoma ja vielä Nailgunner. Tuleekohan Lappeenrannasta Suomen bay area?

Lappeenrannalla on identiteetti hukassa. 90-luvun grunge-aallossa sitä kutsuttiin Suomen Seattleksi. No, onhan thrash kuitenkin lähempänä kaupungin omaa humppaperinnettä.

Tervepä terve. Pientä mieltäni on jo hyvän tovin askarruttanut Punainen kukko – ralliin liittyvä seikka. Tarkoittaako kertosäkeen “Saatanan kukko” sitä, että kyseinen kukko on itse Luciferin hallinnassa tahi alaisuudessa vai onko kyseessä kenties pelkkä kukolle rykäisty kirouksentapainen? Kiitosta. T: Hördi-pördi

No terve. Tarkoittaa ja on. Auttoiko?

Jep, Nailgunner sit lämppää Mokomaa 13.12 Monarilla. Muita yhtyeitä Cabal, Carcosa ja Anal Thunder. Tulkaahan thrashmetallin ystävät ajoissa paikalle, niin näette meidänkin keikan. Mokomalle kiitoksia yhteistyöstä! Toni H./Nailgunner

Anal Thunder? Pieruhuumori on paskimmillaankin parasta.

Soittavatko kitarataiteiljat Takatalven intro-/kertosäeriffin yhteensuuntaan vai molempiin suuntiin (siis plektrakättä tässä meinaan)?

Kyllä meillä yhteen suuntaan naputetaan – kyse on kunniasta. Ja vähän soundistakin.