muistakaa sitte 10.10 heittää mokoman paras keikka ku tuun niin kaukaa teitä kattomaan. mitäs luulette, tuleeko talven jälkeen pitkä takatalvi?

Yritetään muistaa. Voitko kuitenkin vielä muistuttaa keikan aikana, jos näyttää siltä että unohdimme? Talven jälkeen tulee tietenkin kevät, sitten kesä, syksy, talvi jne. Niin se homma etenee, ja sitten sitä jo kuollaankin.

Terskanperä! Onkos tämä Charged-levyttänyt koskaan ja mistähän mahtaisi saada tämmöistä tallennetta jos sellainen on olemassa?! Pieni mainos: ostakaa mokomat Deathchainin esikois levy deadmeat disciples heti miten! hyvvee rässiä! jakelun hoitaa kråklund! www.deathchain.com, rässi ja kuolema! t:agent orange

Hyvä hyönteismyrkky, Chargedin vuonna 1989 ilmestynyt LP In vice… jäi lahjakkaan orkesterin ainoaksi äänitteeksi. Ei muuta kun divarien vinyylihyllyjä tonkimaan.

hyge hei, eiks rumpujen soitto oo vähä niinku viulun soitto, mut ei sinne päinkään? kysyn vaan.

Hyge vastaa: Nimen omaan!

Kuisma mie rakastan siuta!

Kuisma vastaa: Niin minäkin sinua, äiti! Soitellaan sitten illalla.

Jaahas. Iso-Arse voitti Kalifornian kuvernöörivaalit. Millon Markosta tuloo Lappeenrannan kaupunginjohtaja? T: Nyk. kaupunginjohtaja, LPR P.S. Miuta pelottaa ho…

Hyvä Markku Andersson, Arnold “I’m gonna terminate taxes” Schwarzenegger onkin tavallista kovempi äijä. Marko Annala ei ollut tavoitettavissa kommenttia varten. Jep, hoida Markku hommat, hyvin se menee. Ei se tuotannon arvonlisäyksen ja työllisyyden kasvun jälkeenjääminen muun Suomen kehityksestä nyt mikään maailmanloppu ole. Kaakkois-Suomi nousuun!

Päivee. Ovatko armaan orkesterinne jäsenet ikipäivinä kuulleet ‘Tool’-nimisen jenkkikvartetin hengentuotoksia? Meinaan että kyseessä on melekosen pätevä rytmiryhmä. T: Hördi-pördi

Hyvä H-p, ollaan kyllä kuultu, mutta musiikkinsa meni toisesta korvasta sisään samalla kun ensimmäiset sävelet jo tulivat toisesta ulos. Taitavaa, mutta ah niin tunteetonta.

Ei tuu kessee….tuloo talavi.

Juu, ja sen kertomiseen ei tarvita Aamu-TV:n sääennustuksia.

Onko teijänkin elämällä jotain vitun väliä….onko miun? Ei tuu mittään!

Hetken kestää elämä, sekin synkkä ja ikävä.

millainen keikka luvassa 10.10 pakkahuoneella? eihän liput ole loppuneet? tai,noh tuskin te näitä lippumyynti hommia seuraatte..mitä mieltä muuten kotiteollisuudesta? nähdään perjantaina.

Lippuja myy ainakin Swamp-Music. Kysy niiltä. Kotiteollisuus toimii kun automaatioinsinööri!

BB eli bulleting board…

Jaa, joku atk-homma… no ilmankos en tajunnut. Ei me tuollaista, ainakaan vielä. Kysy mokotab.tk:n Johannekselta josko häntä kiinnostaisi moista pyörittää.

mokoma on huippu

Touché!