Jos kerran esiinnytte Lappeenrannassa Monarilla, niin eikö Charged voisi myös telmiä samana iltana kunniakkaiden muistojen vuoksi? Metallisilta viidentoista vuoden välille yhdeksi yöksi! In vice… ilmestyi muuten vasta 1989. T. Yoghurt Faggot

Hyvä homojugurtti, emme uskalla mennä kommentoimaan Chargedin hemmojen puolesta, mutta olisihan se kieltämättä varmaan melkoinen nostalgiatrippi. “Jätkät, Charged soittaa Monarilla, sinne!” Ei hevo… Ja kiitos oikaisusta In vicen julkaisuvuoteen, niinhän se sit vissiin oli. Asia korjattu.

Kun kaikki täällä nii “hulluttelee” niinpä mä sit kysyn jotain vakavampaa..Eli uskotteko Jumalaan tai Jeesukseen? Ja mitä mieltä olette Prometheus-leireistä? Itse oon menossa ens kesänä tämmöiselle leirille. Olettekos tulossa S-joelle kun olin kuulevani jotain semmosta…Mut kun viimex oon käyny täällä niin siitä onkin jo aikaa, et en tiiä kuinka vanhentunutta tietoo se on… -Mokoma tyttö- p.s Marko, sulla on iiihana parta!!! =) Oikeesti, se on tosi makee.

Hyvä, vakavoituminen on aina välillä paikallaan. Ei sitä alvariinsa jaksa kainalopieruja paukutella. Tuota uskontoasiaa käsiteltiin tällä palstalla viimeeksi 18.9.2003. Itse itseämme toistaen, emme kollektiivina usko mihinkään muuhun kun itseemme. Jokainen saa sitten omalla ajalla uhrata kenelle huvittaa. Ja onnea leirille, hyvä juttu varmasti. Ja kun kurkkaan keikkakalenteriin, niin ei näy S-jokea siellä. Selitys keikan peruuntumiselle annettiin 10.9.2003 tällä palstalla.

Onneksi olkoon, tilasin sitten tuolta airolta paidan ja ep:n! Hiukkasen pelästyin kun kesken päivän itäsuomen murretta puhuva äijä soittaa ja kysyy kelpaako vihreä paita. Kelpaahan sekin, vaikka lempivärini se väritön onkin. Huomenna sitten lätty ulos pojat, vai onko germaanian päässä vikaa taas?

Kiitos! Lätyt olivat jo maanantaina jakelukeskuksessamme Suomen Vaasassa, eli ei hätää. Toivottavasti videotiedostot toimivat tällä kertaa…