taka taka taka taka luukku? taka taka taka taka tukka? hassu rytmi täs biisis,heh tää on huumoribiisiks aika loistava!

Sie oot nero ja oikeasti ensimmäinen kuka keksi noinkin nokkelat väännökset uunituoreesta hittiviisustamme.

Moro! Täältä Raahen tuulisilta kaduilta kun ei ole löytynyt niin hyvin varusteltua levyliikettä, josta olisin voinut iteselleni uuden Punainen Kukko EP:n ostaa, niin tilasinpa kyseisen kiekon sitte netistä (ennakkoon vieläpä) ja kuinkas kävi..? Postikustin tuotua uuden hengentuotoksenne postilaatikkooni ja sieltä sen löydettyäni, olin luonnollisesti ihan tohkeissani! 😀 Kun sain uusien kappaleiden sulosointuja ensimmäisen kerran korviini, sieluni lauloi hoosiannaa ja kusin hunajaa… Uppeeta! Sitten kun tarkastelin levyn kansia lähemmin, huomasinkin että tässähän on vielä wiideoitakin! Jes, lissää aattelin… Videoita ei kuitenkaan löytynyt, vaikka kuinka itkin ja sitten sivujannne hetken tutkittua totesin, että eipä niitä tulisi meikän kiekolta löytymäänkään, koska eka erä levystä olikin sitte viallinen!? 😮 Saatanan saksalaiset totesin, pitänee polttaa koko maa, kunhan sinne ensi keväänä lähden opiskelijavaihtoon.. Scheisse! Liekkö sitten ekaa erää paljonkin myynnissä, notta onkohan se sellanen harvinaisuus sitte? Ei oikein tiiä itkeäkkö vai nauraa.. ..siispä itken.

Jos levyllä ei ole videoita, se on virheellinen tuote. Sen voi palauttaa myyjälle niin saat ehjän tilalle.

Hyvää Iltaa AIRON MUSIIKISTA. Meillähän on tunnetusti hyvä palvelu.Ei kannata pelästyä ,jos joku soittaa.Olli on hyvä noissa ‘murrejutuissa’.Katotaan vähän osoitetta ja keskustellaan siltä pohjalta.Oikein Hyvää SYKSYÄ kaikille ja tervetuloa Jyväskylän keikalle.Terveisin Marketta.

Kiitos terveisistä, Marketta!

no hups vaan, suu maistuu uskomattoman monenlaisen eliön tuottamalta paskacoctaililta, on se elämä ihanaa!

Jaaha, sitä on taidettu olla pulihommissa?

Tuli tuossa vain sellainen asia mieleen, että kun ihmettelitte joskus jossain haastiksessa kun ei kukaan anna mitään rakentavaa kritiikkiä levystä niin täytyyhän sitä hieman sanaista arkkuaan avata, oli alalla amatööri-linjalla tai ei. Eli periaatteessa ainoa levyllä oleva juttu(sen loppumisen lisäksi!), jonka olen huomannut negatiiviseksi on tämä tietynlaisen uutuudenkarheudun katoaminen kun levystä innostuu aluksi helvetisti ja sitten sitä kuuntelee useamman viikon ajan melkein putkessa ja sitten siihen kyllästyy, se ei oikein anna sen enempää. Muttamutta, sitten kun levyn taas pistää pärisemään parin kuukauden päästä niin johan jysähtää. Kyllä tuossa nyt vaan on saatana jotain omituista, ei osaa keksiä mitään pahaa sanottavaa. No, siinä se. Oli muuten eilen helvetin hyvä keikka. Ja upeat tuplabasarit. Meinasi kaljat mennä pitkin rinnuksia kun ekan kerran lähti se julmettu nakutus.

Olemme kaikki huomanneet saman ilmiön omien suosikkilevyjen kohdalla: niitä tulee helposti kuunneltua liikaa, jolloin saattaa iskeä mainitsemasi kyllästymis-ilmiö. Kannattaa olla varovainen, etteivät hyvät levyt pääse kärsimään inflaatiota tarpeettomasti. Mutta kuten sanoit, ne “klassikot” kyllä löytyvät sieltä hyllystä myöhemminkin, ja niiden pariin tulee palattua säännöllisesti. Tällainen levy on mm. Slayerin Reign in Blood, jo viidentoista vuoden ajan.

Voi perkeles! Kyllä olikin eilen Pakkahuoneelle vallan hieno ilta. Ei ole vuosikausiin(oliskohan viimosin ollu mahtava Diablo ja Bodomin pitsinnypläys sirkkelillä sellaset neljä vuotta sitten..?) tullut käytyä kunnon hevikeikalla ja nyt kanssa jysähti. Niskat ei oo ikinä ollu näin kipiät, mutta mitäs tuosta. Tarkoitus oli hyvä. Kotiteollisuuskin oli hyvä, vaikkei nuo uusimmat tuotokset samalla tavalla potki. No perkele, ehän minä muuta omistakaan ku Aamenen, Eevan Perinnön ja pari sinkkua. Noniin takas asiaan taijottain. Jäi siis helevetin positiivinen fiilis, hieman ottaa vaan piähän kun oli budjetti niin tiukalla, sai kaveria ulista tarjoamaan nimpparioluen että sentään humalassa pysyi.. paita olis sopinu oikein hyvin. No eihän siellä väkeä ollut kovin paljon, ei puoliakaan siitä mitä Kotiteollisuudella, mutta mitäpä tuosta.. sitä omistautuneempia olivat kaikki nyrkinheiluttajat ainakin. Ja perkeleen ystävällisiä nämä heviyleisöt, jos vertaa vaikkapa CMX:n yleisöihin samaisessa paikassa, ne on nimittäin nähty jo useampaankin kertaan(Mokoma ja Kotiteollisuus nähtiin nyt ekan kerran). Siellä mennään samalla periaatteella kuin jos omistais auton, täällähän se on etu-oikeuttava asia, edelleenkin saa suojatielle hipsiessä pelätä henkensä eestä siitä huolimatta että on itelläkin kortti. Kylläpä on muuten helppoa eksyä aiheesta koko ajan. Kai minulla oli sitten ihan helvetin vähän asiaa. Jää kyllä SMGt ja Zen Cafèt vieläkin pölyttymään levyhyllyyn, hevin taika pitää otteessaan edelleen, taijottakin.

Näisso. Hevi on huonoimmillaankin parempaa kuin 99% muusta musiikista.

hyvä keikka eilen pakkahuoneella, jatkakaa samaan malliin! 🙂

Selvä, näihä myö tehhää!

Onnittelut. Eilen olin Mokoman livekeikalla ja MAHTAVAA oli. Mokoma sai ikuisen fanin. Mutta paskat sikseen, asiaan: mihin vireeseen Mokoma virittää kitaransa?

Hienoa! Vire on se Dropped-D (DADGBE) + Kuismalla löytyy 7-kielisestä ja Hessulla 5-kielisestä vielä sub-sooninen A.

Herrajumala!kuuntelin tuon “takatalvi”biisin ja jäin miettimään että mitä ihmeen musiikkia tämä tälläinen on? tuli mieleen 70-luvun punkkarit lontoossa sekoilemassa keikoilla.Aijai missä herkkyys ja sanoma? kovvaa on jumputus.Juu.

Juu, kovaa on. Herkkyyttä saat tuolta ja sanomaa tuolta.

tuleeko tänne koskaan mitää OIKEASTI järkeviä kysymyksiä…, jos ei ni: tienaatteko jotain tällä instrumenttien hankaamisella jotain vai tykkäättekö vaa rokuilla? onko se soittaminen kivempaa ku himassa vemppaaminen? t:rutanen

Järkevyys on niin suhteellista. Viime viikonlopusta jäi käteen hikinen soittopaita ja naamakipu. Ja kyllä, soittaminen on kivempaa kun mainitsemasi akti. Itse asiassa soittaminen on parasta mitä voi tehdä housut jalassa.

Saako teidän “mokoma”-logon fontin jostain imuroituu? Huomasin vaan että samanlaisia kirjaimia on käytetty mm. mosku nimisen kotimaisen elokuvan nimen logossa.

Taiteilija Ville Koli on tehnyt Mokoma-logon Emigren Mason Serif Regular – fonttia muokkaamalla, alkuperäinen fontti on kenen tahansa ostettavissa Emigren sivuilla.

Kyllä toi ep oli kyllä hyvä ostos. Sai oikeen kaupanpäällä julisteen 😛

Hyvä diili, ei muuta kun kukko seinälle.

Onkos kellään mitää hajua, millon toi tuhman sivuilla oleva, bändiänne koskeva kisailu ratkeaa? *Harvakarvainen Nivelkärsäkäs

Tuhmista hommista emme ymmärrä mitään.

Olen tullut siihen tulokseen että kyllä tuo “ihmisen paras ystävä” kirjoittaa suomen parasta lyriikkaa. Minä pidän miestä suorastaan nerona. Kävin juuri tuhlaamassa rahani uuteen ep julkaisuun ja teidän keikka lippuun, että eiköhän pistetä Oulussa jalalla sen verran koreasti että kaatuu koko perkeleen baari?

Kiitos mieltäylentävästä palautteestasi. Muutamat orkesterin jäsenetkin jakavat vilpittömästi mielipiteesi. Ja Oulussa rokataan!

Omituinen kysymys tähän väliin: kun laulun LUPAUS lopussa sanotaan “monta litraa siedän… 5 4 3 2 1 0” ja sitten VÄSYNYT ATLAS alkaa “hätääntykää sillä aihetta on…” niin liittyykö tämä numerosarja mitenkään siihen että alko avattiin kieltolain jälkeen ensimmäisen kerran 5.4 -32 klo 10?

Heh heh, naurattaa niin kovin että mahaan sattuu! Tulkintasi oli nerokas, ei tosin aivan sama kuin mitä Marko on hakenut.

Hihihuhuhahaa, epäilen että mokoman lähes täydellisen kitarasaundin salaisuutena olisi bossin super-OD pedaali ja Peaveyn 5150 nuppi… olenko lähellä totuutta? Ja käypääkähän katsastamassa overrun-yhtyeen uusin hevituotos osoitteesta www.extum.com/overrun , siis jos meidän tavisten musiikki vielä kiinnostaa… -J-

Sinnepäin… Noilla pärjää jo. Symbiosis toimii hienosti! Tykkäsin kyllä, jos tulis radiosta niin laittaisin lujemmalle.

Kyllä se on jumalauta silleen, että meikäläisen ekan mukulan nimeks tulee Marko. Sukupuolesta riippumatta.

Jäätävää. Oishan se vitin keljua olla Marko-Pauliina Toropainen.